donderdag 27 april 2017

Oven maakt ratelend geluid

De oven maakt een enorme klereherrie. Wat te doen als na de bereiding een geluid te horen is?

Oven maakt ratelend geluid
Het rare geluid komt volgens mij van de ventilator achterin de oven. Wij hebben een Siemens combi oven type HTHB86K.

Sinds een tijd maakt deze een hard ratelend geluid ongeacht welke functie we gebruiken. De magnetron en oven doen het nog wel maar er komt een onheilspellend geluid achter het bedieningspaneel vandaan. Het kan zijn dat uw oven ook een koelventilator heeft om het. Indien deze koelventilator veel herrie maakt is het verstandig deze te vervangen. Maakte de oven al een beetje een raar geluid. Dus ik bleef erbij staan kijken, toen ineens. Prachtig apparaat, Helaas maakt de "Hete Luchtoven " bij lagere temperaturen idd een verschrikkelijk geluid. Vanaf 175 graden is het geluid even aanwezig.

Wat zou dat zijn, en kan ik hem nog. Wij trots na aankoop oven naar huis, beschrijving doorgenomen, doekje. Het apparaat maakt het normaal geluid. Mijn wasmachine maakt een luid ratelend geluid wanneer het draait. Wasmachines, net als elke andere toestel, kan ongewone geluiden maken wanneer zij. Laatste jaren maakt deze een hard brommend geluid wanneer we de. Direct al reparatie door servicemonteur, omdat er een ratelend geluid was. De ventilator van het mantelkoelingsysteem blijft draaien na uitschakeling van de oven, totdat de inwendige temperatuur is gereduceerd tot circa 70&de. Inhoud: 31,0 liter; Uitvoering: magnetron met oven en grill (combi); Magnetron:.

Wat ook wel prettig is is dat hij niet veel geluid maakt (ventilator), dat was met. Ik ga zo een pizza in de oven gooien (ofja magnetrom met oven stand) maar. Ja, het gaat namelijk eerst een tikkend geluid maken. Siemens hthb86k hb86k570n werkt wel maar maakt een ratelend geluid.

Moderne apparaten zijn relatief stil, maar het koelen maakt geluid. Mocht het een ratelend geluid zijn dan kan het gebruik maken van wat isolatietape veel. Mijn combi oven maakt een ratelend geluid als deze aan staat. Draai de schroeven van de beschermplaat binnen in de oven los en pak de plaat uit de oven.

Zo vervang je de ventilator motor van jouw oven of fornuis.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.