zondag 31 januari 2016

Kluis gaat niet meer open

Mijn JUWEL kluis met elektronisch slot gaat niet meer open of dicht. De deur is niet helemaal goed aangeduwd bij de laatste afsluiting. Mijn kluis was kapot en hij moets open woorden gemaakt maar sleutel dee het niet de code ook niet. Ben jij de sleutel van je kluis kwijt of weet je de code niet meer ? Een kluis openbreken kan een leuk tijdverdrijf zijn, maar als het een gecertificeerde inbraakwerende kluis is, dan kan dit lang duren. Kan je hem niet zelf openmaken met een slijpschijf?

Dat wordt avondenlang allerlei codes proberen tot hij open gaat.

Kluis gaat niet meer open
Edit: zie nu dat het een zware kluis is, dus is dit niet meer van toepassing. Ik krijg mijn elektronische kluis niet meer open in de vouwwagen. Of de batterijen zijn er uit gehaald en de kluis is domweg op slot gedraaid. De Intact- Noodopening kluisspecialist opent uw kluis of brandkast zonder deze. Een gemiddelde openingstijd is niet goed aan te geven. De ene keer lukt het binnen een uur, de andere keer kost het vier uur of meer om een kluis te openen.

Soms is de sleutel of code niet meer in bezit of is de kast door ouderdom of. Onze kluisspecialisten krijgen alles open en kunnen in veel gevallen uw kluis. In dit artikel leggen we stap voor stap uit wat de mogelijkheden zijn.

Kluis gaat niet meer open
Stap 1: stel vast om wat voor type kluis het gaat. Tips om uw sleutel niet meer kwijt te raken. Er zijn, als het om een echte kluis gaat en geen gamma dingetje, twee methodes om hem open te krijgen.

In beide gevallen blijft er van de inhoud niets meer over. Goed de kluis was open, lees finaal aan gort, maar de inhoud ook. Programmeer -toets aan de binnenzijde van de deur voor het invoeren van een nieuwe persoonlijke code. De “ENTER” en “ON” toetsen kunnen niet gebruikt worden. Het groene “CODE” lampje gaat branden en blijft 10 seconden branden. Ik probeer mijn kluis te sluiten via het elektronische slot, maar de kluis gaat weer open.

Is de sleutel of cijfercombinatie van uw kluis of safe zoek? Zou iemand weten hoe ik de kluis kan openmaken zonder dat het kapot gaat ? V-batterij ( 6LR61) tegen die van het toetsenbord. Ok licht op, voer de openingscode in: slot opent. Verwijder de noodstroomvoorziening niet tot de procedure is uitgevoerd en de signaallichten uit.

Openen van de kluis door achtereenvolgens te drukken op: a. Als de juiste code wordt ingevoerd, gaat de groene LED branden, klinkt er een. Dat wil zeggen dat het slot niet in de juiste OPEN of DICHTE positie staat.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.