zaterdag 30 januari 2016

Patroon rok gratis

Ontdek en bewaar ideeën over Rok patroon gratis op Pinterest. Naai zelf een lange rok met dit eenvoudige patroon ! Lange rokjes, korte rokjes, kokerrokken en swierige rokjes! Bestel het Knipmode naaipatroon, ontvang het patroon thuis per post en ga. Links naar websites met gratis naaipatronen. Dat maak je zo zelf met de gratis naaipatronen die je hier kunt vinden. Het patroon waar bijna alle opleidingen mee beginnen is de rechte rok.

Patroon rok gratis
Ten eerste is dit een vrij gemakkelijk patroon om. Klik hier als je het ook leuk vindt om gratis patronen te downloaden! Werkbeschrijving tricotrokje LindaWat heb je nodig voor meisjes? Tricotstof, boordstof, leuke kantjes of bandjes en pyama elastiek. Dit betekend dat je na deze tutorial een eigen patroon hebt getekend en een rokje hebt gecreëerd. Patroon en handleiding vind je onderaan deze. De rok kan je zo lang of zo strak maken als je zelf wilt.

Naaipatroon, gratis, om een klokrok (cirkelrok) te maken. Kies een soepel vallende stof, waardoor de rok het zwierige effect krijgt.

Patroon rok gratis
Wie denkt dat kokerrokken old fashioned zijn, heeft het verkeerd. Bij deze rok knip je de onderlaag van de plooien apart uit, waardoor je ‘m uit. Gratis patroon : maak de Kristy Rok. Deze rock-chique kokerrok heeft een hoge taille, coole details en combineert. Ben jij een echte creatieveling en houd je van zelf kledingstukken maken? Ga aan de slag met deze zelfmaker: patroon cirkelrok.

Op de diverse catwalks zijn opvallend veel cirkelrokken te zien. De cirkelrok is dus weer helemaal terug in het modebeeld. Je kunt kiezen voor een hele cirkel of. Hier kunnen jullie het gratis patroon van de Lucy jurk downloaden. Kan iemand mij misschien helpen in mijn zoektocht naar een naaipatroon van een kokerrok of pencilskirt? Ik vond deze prachtige maxirok met heel veel plooien op het blog van Lorenna Buck.

Het naaipatroon is gratis en download je. Op zoek naar Expresso Darinka rechtvallende rok met grafisch patroon ? Met behulp van een goed patroon is het maken van je eigen jurk, overgooier, tuniek of rok een waar feest. Start je zoektocht voor jou eigen patroon hier en je.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.