maandag 28 maart 2016

Wonderspons wibra

Ik ben fan van "wondersponzen", oftewel sponzen gemaakt van melamine schuim. Het zijn een soort schuursponsjes waar je bepaalde dingen. De Kruidvat Wonderspons verwijdert met slechts een beetje water vrijwel al het vuil van een glad oppervlak. De wonderspons is onder andere geschikt voor. We have two words for you: Wibra & Action! Verfspetters op je ramen, kringen op je aanrecht, die wonderspons kan het allemaal aan.

Maar omdat december zo duur was en de lente er weer aan komt hebben we dus twee budgettips op schoonmaakgebied.

Wonderspons wibra
Hoe een rvs gasfornuis schoon maken ? Ik zweer bij Action de prijskraker, bij Microvezel, Blue Wonder en Wonderspons en neem alle goden en godinnen tot getuige, om naar mijn. Tuttig topic over wondersponsjes deeltje twee. Geen suikerklontjes, wondersponzen Geen suikerklontjes, wondersponzen. De ideale schoonmaakspons van JML - geen dure reinigingsmiddelen meer nodig.

Kijk eens bij de action of blokker, misschien Xenos ook nog wel. In combinatie met de wonderspons van Wibra. Saef Alshamare, Eileen Vermeulen en 50. Mijn schoonmaaktip zijn de wondersponzen van de Wibra.

Wonderspons wibra
Met die sponsjes hoef je niet zo lang te schuren en krijg ik bijna alle oppervlakken. Blijf per e-mail op de hoogte van de nieuwste spons, bij Wibra, met wonderspons aanbiedingen middels het AanbiedingAlarm. Deze Dasty ontvetter koop ik eens in de zoveel tijd bij de Wibra en dit spul is echt het beste.

Een wonderspons is hier echt onmisbaar. Kun je overal kopen, bij de wibra en action o. Is een grijze spons, je gebruikt alleen water en. Geen poets of schoonmaak middel, maar alleen water, dat is het enige wat deze wonderspons nodig heeft om al uw hardnekkige vuil van. Bekijk online het Huishoud & inventaris-assortiment van Action op Action. Bekijk alle Huishoud & inventaris-producten op de site en shop vervolgens bij de. Sponsjes zijn verkrijgbaar bij de grote detailshops, Action en Wibra.

Ben vandaag ook aan de slag geweest met deze wonderspons. Blokker, marskramer, action, zeeman (denk ik), wibra. Zoek naar wonderspons of melaminespons of sponsje waar bijstaat dat je vlekken weg. Ik had al veel de "powersponzen" gelezen maar dacht het zal allemaal wel. Maar de raamrubbers van de achterste raampjes. Koop bij de Wibra de fles ontvetter,dat gele spul en probeer het daar maar eens mee.

Probeer eens de wonderspons, te koop bij Kruidvat. Vergelijk meer Schuursponsjes aanbiedingen op. Keukenrol, theedoek, zeem lederen lap, ruitenreiniger van de Action, Lidl, Wibra, Glassex, Swipe, autoshop ruitenreiniger, glasgarage. Dat is een schoonmaakmiddel wat ze bij de Wibra verkopen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.