zaterdag 30 april 2016

Kruidvat retour ns

NS Dagkaart, Dagretour met korting, Avond Vrij, of? Ontdek het met onze prijsvergelijker. Alle goedkope treinkaartjes vind je hier.

Kruidvat retour ns
Bij het verzilveren op deze pagina van ns. Spoordeelwinkel een dagretour kopen voor 19 euro. De voucher is geldig in treinen van NS, Arriva, Breng, Connexxion, Syntus. Met toeslag is het e-ticket geldig in Intercity direct en op het binnenlandse traject van.

Kruidvat retour ns
De goedkope dagretourtjes worden vaak aangeboden door NS. NS treinkaartje dagkaart dagretour enkele reis iDeal eticket. Heb een kaartje van de kruidvat mijn vraag is of ik ook gebruik er mee kan maken van de bus. Verkrijgbaar via de NS -kaartautomaat op de stations Ede-Wageningen, Ede.

Wat houdt de NS dal vrij treindagkaart actie in? Dal vrij treindagkaart ruilen of retourneren. Vaak betreft het de NS Weekenddagkaart waarmee je op de zaterdag of zondag een. Contact gehad met de klantenservice van NS die mij vertelde dat. Brussel met de NS -Intercity Brussel € 44,00 kost in het weekend? Kruidvat in de categorie Drogisterijen.

Bestel bij jouw registratie een NS - dagretour voor slechts € 18,00 per persoon. Geldig vanaf elk station in Nederland naar station RAI. NS dagkaart voor €13,99 of € 12,49 met 150 punten. Bestel op HEMA Tickets je kaartjes zonder extra kosten voor jouw concert en festival. Ook voor een dagretour naar de Belgische steden blijken de prijzen enorm te. Bij NS Hispeed betaal je 26 euro voor een superdagretour om. NS, arriva, veolia, syntus, veolia. E-tickets en losse kaartjes (eenmalige OV-chipkaart) van NS zijn ook bij ons geldig.

Weet iemand hoe ik goedkoper kan reizen, bijvoorbeeld met een actie van een bepaalde winkel? Treindagkaart (dus retourtjes ) voor in het weekend zijn nu maar € 13,95. Hi, Ik zoek NS Treinkaartjes (dagkaart, retour etc. etc.) om te gebruiken op 28 mei. Normaal is een retour € 18,00 en met KV weliswaar alleen in de. NS -acties niet meer geldig bij andere vervoerders. Retour Roermond - Amsterdam Normaal 35,30.

Maastricht dat "alleen geldig is in treinen van NS, dus niet. Naast de vraag hoe je de opbrengsten van kruidvat kaartjes verdeelt over alle vervoerders.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.