zaterdag 30 april 2016

Wat betekent bcc

U kunt een e-mail ook als cc (kopie) of bcc (blinde kopie) mailen. Bij een blind carbon copy (bcc) gaat het e-mailbericht naar de mailadressen die vermeld staan in het. Kopie van een bericht dat ter informatie ook naar een of meer andere.

Wat betekent bcc
Weet jij precies wat het verschil is tussen deze drie? CC staat letterlijk voor "Carbon Copy" en BCC staat letterlijk voor "Blind Carbon Copy" Carbon.

Je kiest voor een CC als je iemand van de e-mail op de. Optie in e-mail, waarbij je zonder dat de ontvanger het in de gaten heeft een kopie van het e-mailbericht zendt naar meerdere.

Wat betekent bcc
Het betekent dan ook zoiets als doordrukkopie. Soms zitten de invulvelden wat verstopt in het mailprogramma. Waar staat BCC voor en nog veel meer afkortingen van winkels op deze site.

BCC (winkel), een Nederlandse winkelketen in elektronica; kubisch ruimtelijk gecentreerd, (Engels: body centered cubic) een ordening of stapeling in de. BCC, oorspronkelijk Bakker Cash & Carry, is een Nederlandse winkelketen die. Hieronder vind je 14 betekenissen van het woord Bcc. Wat houdt het in als ik met hotmail mail verstuur via CC of bCC ? BCC = Blind Carbon Copy en betekent dat andere geadresseerden. Het basaalcelcarcinoom (verder afgekort als “ BCC ”) is de meest.

Wat betekent bcc
Het bultje heeft een wat glazig en glanzend oppervlak met daarin kleine bloedvaatjes. Het verschil tussen CC en BCC bij het mailen. CC staat voor "Carbon Copy" en BCC staat voor "Blind Carbon Copy" Carbon copy kennen wij als doordrukpapier.

Kan iemand me heel duidelijk uitleggen wat het verschil is in de betekenis Aan, CC en BCC ? Kan ik een mail versturen naar bijvoorbeeld 10. Even een paar wijsheden over cc en bcc. Zal ik het claimen, verkopen of kopen? Bitcoin Cash (Bcash – BCC of BCH) is een alternatieve kloon van Bitcoin. Dit komt door toename van blootstelling aan zonlicht. Er bestaan verschillende vormen basaalcelcarcinoom: 1. Oppervlakkig (ofwel superficieel) groeiend BCC :. In dit artikel lees je wat je moet weten in voorbereiding op deze fork. Vroeger schreef men nog nog wel eens een brief.

Wat is het verschil tussen CC en BCC (mail). Nu komen we niet meer verder dan een voorbedrukte grappige. Allerlei rare afkortingen maar jullie zullen vast wel weten wat het betekent …. Het aan te raden altijd gebruik te maken van de BCC -optie in je.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.