Dan zou je de appelstukken in een ander klein bakje kunnen doen met een heel klein laage water en de appel stomen. Wat raar dat gepureerde appel naar appelmoes smaakt! In de magnetron of moeilijk in een pannetje?
Dit is een makkelijk en snel te maken recept voor gebakken appels. Of doe de stukken appel in een magnetron bestendige schaal en kook ze. Gezeefde fijngewreven appel, tomaat, peer of rijpe banaan.Ben jij bekend met het stomen van voedsel?
Deel hieronder jouw favoriete gestoomde. Ik heb wel eens appel en peer gestoomd, maar puur om het dan. Dit appels uit de magnetron recept is klaar in 15 min. Print dit recept & ontdek recepten die op appels uit de. Afhankelijk van de hardheid van de appel de tijd aanpassen.Koken in de magnetron voldoet aan al die criteria. Door je eten in de magnetron te stomen, wordt het van binnenuit verhit. Leg een bakje met in stukjes gesneden boter in de magnetron en smelt deze in intervallen. Bedek en zet in de magnetron gedurende 8-10 minuten op 750 watt tot de appels goed gaar zijn.
Stomen is een gezonde bereidingswijze van voedsel dat wordt gaar gemaakt. Bekijk dit recept eens waarmee je appelmoes kan maken in de magnetron. Doe de appels in een voor de magnetron geschikte schaal, neem niet een te. Schil de appel en snij hem in stukjes. Voor dit gerecht wordt de magnetron gebruikt om de appel voor te. Stomen of opzetten met kokend water, en zachtjes laten koken gedurende 15.
Stoven met ui, kerrie, appel, crème fraiche en bestrooien met geraspte kaas. Laat de appel gewoon ook in de schil: meer dan wassen en in stukken snijden en de. Je kunt appelmoes maken van alle soorten appels. Dan snij ik ze in stukjes en doe ze in een magnetron bak zonder water en doe een. Bij stomen maak je eten gaar in de damp van kokend water. Stomen heeft als voordeel dat smaak en vitamines goed blijven behouden. Als je eens in de zoveel tijd kookt met behulp van de magnetron, zal de impact veel.
De magnetrondoos is een plastic bakje met een deksel. Heb je iets meer tijd, dan kun je het product natuurlijk ook in water koken of stomen.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten
Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.