Dan zou je de appelstukken in een ander klein bakje kunnen doen met een heel klein laage water en de appel stomen. Wat raar dat gepureerde appel naar appelmoes smaakt! In de magnetron of moeilijk in een pannetje?
Ben jij bekend met het stomen van voedsel?
Koken in de magnetron voldoet aan al die criteria. Door je eten in de magnetron te stomen, wordt het van binnenuit verhit. Leg een bakje met in stukjes gesneden boter in de magnetron en smelt deze in intervallen. Bedek en zet in de magnetron gedurende 8-10 minuten op 750 watt tot de appels goed gaar zijn.
Stoven met ui, kerrie, appel, crème fraiche en bestrooien met geraspte kaas. Laat de appel gewoon ook in de schil: meer dan wassen en in stukken snijden en de. Je kunt appelmoes maken van alle soorten appels. Dan snij ik ze in stukjes en doe ze in een magnetron bak zonder water en doe een. Bij stomen maak je eten gaar in de damp van kokend water. Stomen heeft als voordeel dat smaak en vitamines goed blijven behouden. Als je eens in de zoveel tijd kookt met behulp van de magnetron, zal de impact veel.
De magnetrondoos is een plastic bakje met een deksel. Heb je iets meer tijd, dan kun je het product natuurlijk ook in water koken of stomen.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten
Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.