zaterdag 21 mei 2016

Automatische draadinrijger brother

Hoe een automatische draadinrijger te gebruiken? Geen problemen meer met het inrijgen van de naald voor naaimachines met een automatische draadinrijger. Met de ingebouwde draadinrijger hoef je zelf niet meer de draad door de naald te. Beschikt niet over een automatische naaldstop, waardoor de naald niet. Het inrijgen van de naald kan snel en simpel met één handeling.

Plaats een volle spoel met het draad in. Zeer eenvoudig en handig te bedienen door. Voor een gekozen steek worden de lengte en breedte automatisch ingesteld. Dan bespaart een naaimachine met automatische draadinrijger je veel tijd!

Met de automatische draadinrijger heb je de draad zo ingeregen. Zelfs de draad doorvoeren is eenvoudig met de automatische draadinrijger. Voorzien van automatische draadspanning en voetdruk, een borduurbereik. Automatische draadinrijger ; Snel verwisselbare spoel.

LED verlichting; Super automatische draadinrijger ; TOPPER in prijs kwaliteit. De Innov-is 20 biedt fantastische functies voor personalisering en creativiteit Heeft het allemaal! Brother DS 140 Computermachine met draadinsteker. Back Lite LCD scherm met digitale steeklengte en -breedte controle. Er is al een BROTHER naaimachine vanaf € 119. De snelheidsregelaar, de volledige automatische draadinrijger, de start stop knop. Compleet met accessoires, Nederlandse handleiding en harde beschermkap.

Bespaar tijd met de automatische draadinrijger. Groot kleuren LCD aanraakscherm de motieven worden levensecht Borduursnelheid : 1. Volautomatische draadinrijger & automatische. Gratis Adviseurs - Online vraag & antwoord. De draadinrijger haalt de draad niet door het oog van. WIN BIJ AANKOOP VAN EEN BROTHER INNOV-ÍS 10A.

Overzicht van huidige Naaimachine van Brother. Innovis 15 BROTHER Innov-is 15 - Computergestuurde naaimachine met 16. Ook het inrijgen van de draad is eenvoudig met de automatische draadinrijger. Inclusief een geavanceerd automatisch draad- inrijgsysteem.

De automatische draadinrijger zorgt ervoor. VAN DOORN Read more about eenvoudig, automatische, steken, steek, snel and elektronische. Black Lite LCD scherm met digitale steeklengte en steekbreedte controle.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.