woensdag 25 mei 2016

Havermout pannenkoek banaan

De basis van de pannenkoeken is havermout, banaan en ei. Maar met onderstaande ingrediënten maak. Benodigdheden: 100 ml melk; 75 gram havermout ; 1 ei; 1 banaan.

Havermout pannenkoek banaan
De gezonde pannenkoek van banaan en ei zijn soort-van wereldberoemd en er zijn vele varianten op. Zo voegen wij wat extra havermout toe. Zij gebruikte daar havermout, ei en kaneel voor.

Wij hebben er banaan aan toegevoegd.

Havermout pannenkoek banaan
Het resultaat: heerlijke pannenkoeken die perfect zijn. Dit ontbijt vult goed, zodat je er de hele ochtend tegenaan kunt. Makkelijk te bereiden bananen havermout pannenkoek, lekker als ontbijt, lunch of toetje. Het beslag is ook een stuk dikker als 'normaal' pannenkoeken beslag en je.

Gezonde pancakes met banaan & havermout. Natuurlijk kende ik de oer- Hollandse pannenkoek al wat langer waar je overigens ook een. Banaan prakken, mixen met twee eitjes, en bakken maar! Met alleen een beetje kaneel zijn deze pannenkoeken met banaan al heerlijk!

Havermout pannenkoek banaan
Deze banaan havermout pannenkoek is een aanrader voor het ontbijt. Lekker, gezond, makkelijk, de kinderen vinden het heerlijk en jij vast en.

Het recept voor deze heerlijke, healthy havermout pannenkoeken met honing & banaan kregen we doorgestuurd van Diane, die de fijne. Top als ontbijt maar ik eet ze ook graag bij de lunch! Ken jij iemand die geen pannenkoeken lust? Met dit recept maak je op een verantwoorde manier voedzame en heerlijke pannenkoekjes. Ontdek en bewaar ideeën over Banaan havermout pannenkoeken op Pinterest. Meer ideeën over Banaan haver pannekoeken, Bananen pannenkoeken en. Probeer dan eens deze havermout pannenkoeken. Heb jij deze havermoutpannenkoeken met banaan al geprobeerd?

Superlekker als toetje of voedzaam ontbijt. Een dag die je begint met pannenkoeken is een happy day! Deze pannenkoeken met havermout en banaan vullen wat meer dan normale. De havermout - pannenkoeken met banaan en honing zijn super lekker en nog gezond ook.

De ideale start van een luie zondag. En: deze gezonde bananenpannenkoeken hoeven ook nog eens helemaal niet duur uit. Iedereen heeft toch wel bananen én havermout in huis!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.