zaterdag 21 mei 2016

Welke kijkshops gaan dicht

Vestiging in de Ferdinand Bol is al dicht, negentien andere volgen. Welke filialen worden gesloten wil een woordvoerster nog niet zeggen. Er zijn nu nog 87 winkels in Nederland, maar er gaan er dus 20 dicht.

Welke kijkshops gaan dicht
De Zweedse eigenaar, investeringsbedrijf Listerus & Partner, hoopt dat de 43-jarige winkelketen.

Om welke winkels het gaat wil het bedrijf nog niet zeggen. De filialen liggen verspreid over het hele land, maar concrete locaties konden nog niet worden gegeven. Van de 87 overgebleven winkels gaan er zo snel mogelijk nog eens 20 dicht.

Welke kijkshops gaan dicht
De overige winkels in het Noorden blijven wel.

Kijkshop neemt afscheid van twintig van zijn 87 filialen. Daar zit Deventer, zo werd dinsdag bekend. De winkelketen sluit twintig van de 87 filialen. Welke het precies zijn, is nog niet bekend. Volgens de Telegraaf zijn er al drie in stilte gesloten.

Dat bevestigt een woordvoerder dinsdag naar aanleiding van een bericht in De Telegraaf. Twintig van de 87 winkels gaan dicht. Het is nog niet bekend of die allemaal.

Welke kijkshops gaan dicht
Zij zullen daar klanten gaan helpen en de service gaan verbeteren. De eerste winkels sloten de voorbije weken trouwens al de.

In Limburg gaan de filialen in Heerlen en Roermond dicht. Komende maand gaat een kwart van alle vitrine-winkels dicht. Door de drastische maatregel hopen de Zweedse eigenaren. Een van die vestigingen is de winkel in Alphen. Aan het einde van de week sluiten de. De Asser cafés The Beefeater, Feestcafé en Club11 gaan dicht.

Van de 87 winkels gaan er twintig dicht, waarvan enkele in de afgelopen. Ook is nog niet bekend in welke plaatsen de Kijkshopwinkels gaan. De afgelopen weken hebben volgens De Telegraaf al drie Kijkshops de deuren gesloten. Welke winkels nog worden gesloten, maakt het. Er is er een op de Hooghuisstraat en een op de Woenselse Markt, maar welke moet sluiten is niet duidelijk.

Het dichtgaan van enkele filialen hing al een tijdje in de lucht. In Hoogeveen blijven de deuren geopend, net als in de drie Groninger filialen in Stadskanaal. Al bestaan daartoe geen concrete plannen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.