donderdag 30 juni 2016

Oorzaak slecht centrifugeren wasmachine

In veel gevallen kun je dit zelf oplossen. Uw wasmachine heeft gewassen en ook zijn centrifuge cyclus doorlopen. Dit kan verschillende oorzaken hebben:.

Oorzaak slecht centrifugeren wasmachine
Afhankelijk van het type wasmachine kan dit er de oorzaak van zijn dat de machine niet meer centrifugeert maar wel pompt. In dat geval is het handig om deze.

Een wasmachine die niet centrifugeert is het meest voorkomende probleem. Meest voorkomende oorzaak als de wasmachine niet afpompt is een verstopte.

Oorzaak slecht centrifugeren wasmachine
Er zijn meerdere mogelijke oorzaken te benoemen waarom de wasmachine niet meer centrifugeert. Wat het vaakst voorkomt is dat er zeep- of poederresten in. Mijn Wasmachine centrifugeert slecht.

Ik heb het volgende gedaan: Kijken naar verstoppingen Onderste. GeĆ¼pload door comohacerunomismo Hoe maak je een wasmachine die draait niet of centrifugaat repareren. Is er dan iets mis met de elektronica of kan er een andere oorzaak zijn? Mijn wasmachine pompt wel af, maar centrifugeert niet meer. Als de as krom is of het kruis los is dan moet je de complete trommel vervangen. Echter sinds kort centrifugeert hij niet meer na het wasprogramma.

Oorzaak slecht centrifugeren wasmachine
Problemen met je wasmachine kun je vaak zelf oplossen.

Ook als er geen melding is kun je mogelijk de oorzaak van het probleem vinden. Als er te weinig wasgoed in zit kan de machine uit balans raken met centrifugeren. Als ik handmatig het programma wijzig in centrifugeren en pompen doet ie het wel. Helaas weigert de wasmachine nog steeds te centrifugeren en afpompen van water. Repareer uw wasmachine zelf met tips van echte monteurs. Reparatie en onderhoud tips voor uw wasmachine.

Zoek uit waardoor het gaat schudden tijdens het centrifugeren. De oorzaak is meestal een lading die niet in balans is, of een wasmachine die niet goed recht. Hieronder veel voorkomende storingen bij wasmachines en hun eventuele oplossing: 1. Dat is erg vervelend, maar geen zorgen! We leggen de meest voorkomende oorzaken uit en de daarbij. Pompt slecht af, centrifugeert niet.

De wasmachine pulseert een aantal maal zodat het lijkt of het centrifugeren begint maar breekt dit weer waarna de trommel. OORZAAK : Er worden zijn enkele textiel stukken gewassen die erg zwaar zijn. Op basis van jouw omschrijving denk ik aan twee mogelijke oorzaken. Home › Wasmachine › Als de wasmachine niet meer centrifugeert.

Bekijk de vragen en antwoorden van de technische ondersteuning van Indesit. U zult in staat zijn de meeste problemen met uw apparatuur zelf op te lossen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.