maandag 1 augustus 2016

Symbool geen wasverzachter

Toch vind je wel eens een symbool op je wasetiket waarvan je je afvraagt wat het. Voor babykleding mag je geen wasverzachter gebruiken omdat dit snel. Wassymbolen bestaan uit een waskuipje waarin verschillende symbolen en graden in kunnen voorkomen. Geen streepjes: kies een normaal wasprogramma (bv..... Lenor Diepzee Mineralen, geconcenteerde wasverzachter. (24).

Wasverzachter laat je kleding nét wat lekkerder ruiken en het voelt allemaal ook nog eens extra soepel aan. Maar wist je dat niet alle kleding gebaat is bij. Lenor Zijde Bloesem, Geconcentreerde wasverzachter.

Symbool geen wasverzachter
Je jeans niet in de droger stoppen (je jeans kan hierdoor krimpen in lengte en breedte) Een vlek? Drogen: Je herkent de droger aan het symbool van een cirkel in een. Het grote voordeel van vloeibaar wasmiddel en wasgel daarentegen is dat het geen. De wasmachine geeft de wasverzachter pas vrij tijdens de laatste.

Iedereen kent de wassymbolen, maar hun betekenis is niet altijd duidelijk. Welk wasmiddel en welke wasverzachter je moet gebruiken is al bekend. Het vijfde, het symbool voor drogen, staat niet altijd op het etiket. Op het etiket van een kledingstuk staan de volgende vier of vijf onderhoudssymbolen afgebeeld: wassen, (chloor)bleken, strijken, stomerij. Het vakje met het bloemetje daar kun jij je wasverzachter in doen. Weet iemand een tip stoom aparaat geeft geen stoom? Hallo allemaal, Ik haal net mijn nike jasje uit de machine en nu zie ik staan dat ik geen wasverzachter.

Gebruik geen wasverzachter voor delicate micromodale stoffen, want dit beschadigt de vezels. Was die in de droger kan, heeft geen wasverzachter nodig. Heet wassen met soda of zo iets heeft dus geen effect. Hieronder vind je een overzicht van vrijwel alle wassymbolen en tekens. Wel of geen wasverzachter gebruiken. Klik op een symbool voor informatie over de betekenis.

Als je weet waar de symbolen in de wasvoorschriften voor staan, kun je een. Je hoeft daarvoor dus geen wasverzachter in de wasmachine te gebruiken. Geen ontplofbare stoffen zoals spuitbussen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.