woensdag 31 augustus 2016

Twindos zelf vullen

TwinDos, CapDosing en PowerWash zijn enkele opvallende. Vind hier alle reviews over de Miele WKH 271 WPS W1 TwinDos bij Coolblue.

Twindos zelf vullen
Ook blijkt TwinDos een erg zuinig doseersysteem en de was wordt super schoon. Miele gekocht, waarbij ik het merk wasmiddel zelf kan bepalen. Die kun je met je eigen wasmiddel vullen. In deze video van Miele wordt duidelijk uitgelegd hoe het Miele TwinDos - systeem moet worden. Hier een duidelijke uitleg van het nieuwe Miele TwinDos systeem.

De wat duurdere Miele wasmachines hebben de TwinDos functie. Instellen zelf is niet zo ingewikkeld, maar de juiste hoeveelheid instellen is. Vertrouw het toe aan een Miele-wasautomaat met TwinDos. Je kunt de lege cartridges vullen met eigen vloeibaar wasmiddel of wasverzachter of met het. De machine kiest afhankelijk van type wasgoed, vuilheid en programma zelf de optimale dosering. Dus minder verspilling en schonere was. Phase1 en Phase2 wasmiddelen van Miele zelf.

Het TwinDos -systeem is het eerste automatische doseersysteem, bestaande uit twee fasen. Met één druk op de knop altijd het juiste vloeibare wasmiddel voor. Trommel bijvullen of wasgoed voortijdig verwijderen. Die dingen kon je álles zelf aan repareren, behalve de klok misschien.

Miele (" TwinDos ") en Siemens ("iDOS") bieden zulke machines aan. Daarnaast hoef je bij een bovenlader minder te bukken bij vullen en. Geef het doseren van wasmiddel in handen van de Miele W1-wasautomaten met TwinDos. Alleen Miele biedt namelijk een uniek, automatisch. De wasmachine kiest helemaal zelf de juiste hoeveelheid wasmiddel uit de lade. Een 10 voor het automatische doseersysteem TwinDos.

Lege flacon om zelf te vullen met wasmiddel. Wasmiddel word door de machine zelf gedoseerd. Wassen was nog nooit zo eenvoudig en efficiënt door de TwinDos functie. Doordat je gebruik maakt van een wasmachine die zelf meet hoeveel water en wasmiddel er nodig is voor jouw belading vuile was, heb je een lager verbruik en. Oude elektrische en elektronische ap- paraten bevatten meestal waardevolle materialen. Ze bevatten ook stoffen, mengsels en. Miele, vervolgens doseert het TwinDos - systeem geheel auto-.

Met TwinDos heb je het beste vloeibare wasmiddel met maar slechts één druk op de knop en de. Minder onderhoud dankzij de zelfreinigende wasmiddellade.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.