zaterdag 10 september 2016

Centrifugeren wasmachine betekenis

In dit artikel gaan we in op de verschillende standen op je wasmachine. Bij centrifugeren draait de wasmachine op zeer hoge snelheid. Uw wasmachine heeft gewassen en ook zijn centrifuge cyclus doorlopen.

Centrifugeren wasmachine betekenis
Om de motor te controleren, laat de machine centrifugeren, vervolgens open de. Je bespaart aardig wat geld als je een wasmachine op de juiste manier gebruikt. Hoe sneller uw wasmachine centrifugeert, hoe droger uw was uit de machine komt. Maar zeggen die streepjes ook iets over het wel of niet mogen centrifugeren ? Alleen geschikt voor door de wasmachine wasbare wollen stoffen.

Wasmachines hebben diverse functies en mogelijkheden. Je kunt instellen met welke snelheid de wasmachine centrifugeert. Nu heb ik laatst wat discussies gehad over op welk toerental je. Controleer dat de volgende items met de wasmachine meegeleverd zijn: – Handleiding.

Wanneer uw wasautomaat herhaaldelijk probeert te starten met centrifugeren maar tussentijds stopt, kan dit worden. Het toerental geeft aan wat de centrifugesnelheid is van een wasmachine en bepaalt het droogresultaat na afloop van het wasprogramma. Hoe hoger het toerental, hoe droger de. Een wasmachine is een machine voor het reinigen van textiel door middel van.

Centrifugeren wasmachine betekenis
Er zijn ook wasmachines die zowel kunnen wassen, centrifugeren als drogen. Meestal gaat de wasmachine vanzelf aan het einde van een wasprogramma centrifugeren. De wasmachine mag niet buiten worden geinstalleerd, ook niet op. Het centrifugeren in de wasmachine kost namelijk minder energie dan het droogproces van de.

Energielabel op je wasmachine, Betekenis. Op deze pagina vind jij alle wasmachines met het droogresultaat A. Sinds enige tijd gaat het lampje "overdosering" branden kort na het centrifugeren. Deze storing doet zich voor nadat wij hadden ontdekt dat er. Wat is eigenlijk het verschil, als ik in mijn boekje kijk doet hij bij fijne was hetzelfde: wassen, spoelgangen, kort centrifugeren, het enige verschil. De betekenis van de pictogrammen en symbolen in deze.

Met hoofdwas, spoelen en centrifugeren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.