Meng het gehakt met de ham, het ei, het knoflook, gember, koriander, zout en peper. Je kunt natuurlijk niet alle etenswaren stomen. Vooral groenten en vis zijn erg goed te stomen.
Leg de paksoi in de mand, doe de deksel erop en laat op de pan 10 min. Aubergine in stukjes, klein beetje gehakt en stomen maar! Nou, deze savooikool pakketjes gevuld met gehakt smaakten iedereen vervolgens heel erg goed. De een wel iets beter dan de ander maar. Een wonton is een chinees gerechtje. Het zijn vierkante deegvelletjes die traditioneel gevuld worden met gehakt of garnalen. Zet nu het bord met dim sums op de ring en sluit de wok af met een deksel of aluminiumfolie. U kneedt het gehakt met de fijngewreven ui, knoflook, sambal, lombok.
Het gehakt au-bain-marie gaar stomen. Met deze feestelijke aardbeientaart vier je de lente! Het romige van de mascarpone combineert goed met de zoetzure smaak van aardbeien en de krokante. Philips AVENT (of een ander methode voor het stomen van voeding). Bekijk hier het fonQy recipe voor Gevulde paksoi met pikant gehakt ! Het inspirerende kook-, woon- en cadeauwarenhuis ! Recept & kookgerei vind je op fonQ. De deksel erop en het stomen kan beginnen.
Dan is het gehakt klaar, de rijst klaar en de meeste groenten. Ik heb met het gehakt ongeveer een eetlepel gehakt gewoon bij de. Behalve dat ze in China het gehakt een tikje fijner hakken, iets langer.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten
Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.