zondag 18 september 2016

Hevige windhoos

Het overnemen van de woorden van het MWB puzzelwoordenboek is alléén. We hebben geen cryptogrammen gevonden; Weet je een puzzelwoord bij de cryptische omschrijving ` hevige windhoos `? Op de Julianastraat in Deurne waaiden door een windhoos verschillende.

Hevige windhoos
Een korte hevige windhoos heeft zaterdagmiddag in het centrum van Geldrop schade veroorzaakt. Hevige zich snel verplaatsende windhoos (7). Op de plaatselijke voorjaarskermis stortte een attractie. Een hevige windhoos heeft vrijdagavond zware materiële schade veroorzaakt in de Landenstraat in Gingelom.
Hevige windhoos
Dit kan toch geen downburst meer zijn? Bij een ander boorden zich paaltjes in het huis.

Zelfs het huis is onbewoonbaar geworden. Zo zie je het vaak omschreven staan als het om een downburst ging. Op zich staat er ook dat ze de windhoos aan zagen komen, maar ook dat. Een windhoos is een wervelwind (een snel draaiende kolom lucht) die vaak als een. De schade is best zwaar voor een downburst vind ik, tenzij dit gebouw maar een zwakke constructie was. Valt uit deze foto alleen niet op te maken. Het getroffen gebied omvat ondermeer de volgende straten: Appelsestraat, Woudweg.

Hevige windhoos
Politie spreekt van „enorme puinhoop”. Windhoos richt ravage aan in Overijssel. CHAAM - Vijftig jaar geleden raasde er een windhoos over Chaam. Wij waren vanuit Katwijk naar Chaam. Watersnoodmuseum onder water gelopen door windhoos (video). Kust van Alicante geteisterd door windschering met hogere temperaturen en hevige windhozen.

Raleigh is zaterdagmiddag door een hevige windhoos getroffen met tragische, zelfs dodelijke gevolgen. De kolkende zuil van lucht, water, zand, puin en huisraad die de windhoos met zich. Onweersbuien en hevige rukwinden koersten op de bewuste zondag via. Medewerkers van een staalbedrijf dekken een weggeblazen daklicht af, een dag na de windhoos. Een ponton met daarop 48 wooncontainers is zaterdagochtend aan de Hasselterdijk in Zwolle door de hevige storm losgeslagen.

De hevige wind richtte forse schade aan in. De windhoos bij Tricht Een dorp in enkele minuten verwoest. Twee boerderijen raakten zwaar beschadigd door de windhoos, één boerderij liep. Het oosten van Nederland heeft last van hevige regen.

De dakbedekking van een huis waaide door een hevige windhoos weg, waarbij de losgeslagen delen meerdere ramen en een kozijn van de.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.