maandag 19 september 2016

Magnetron teken oven

Je oven staat vol met symbolen, maar wat ze betekenen is niet altijd even duidelijk. Hieronder zal ik de meest voorkomende oven tekens behandelen. Kleine grill; Circulatiegrillen; Pizzastand; Stomen; Magnetron. Niet die met zigzagjes bovenin het plaatje, dat is de oven.

Hulp gezocht, wat is het grill tekentje op de oven. Wat betekenen die tekentjes op de oven ? Wat is het oven-tekentje op een magnetron? Ik heb een Sharp en bij mij is het oven teken een ventilator want in een magnetron heb je hete lucht. Wanneer je iets in de oven wil ontdooien, gebruik je de functie met dit symbool. Dit zet de ventilator in beweging, maar er wordt niet verwarmd. Download hier gratis uw Combi magnetron oven handleiding.

Een sterretje en druppel verwijzen naar de functie ontdooien. Alleen de functie wordt genoemd, maar niet welk symbooltje er nu bij hoort. Gecombineerde ovenfuncties met magnetron. Versheid van het voedsel en het type oven — magnetron, hetelucht, grill of een combinatie daarvan — zijn twee factoren die van invloed zijn op de kooktijd van. Kun je de oven na het voorverwarmen niet gewoon op 60 minuten zetten. Onderstaande symbolen tonen welke kenmerken en functies IKEA ovens hebben. Zet de Keuzeknop op het symbool voor Magnetron (. ). Hittebestendig glas is geschikt voor de magnetron, met name oven -. De combi magnetron biedt de keuze van magnetron, oven en grill. Dit internationale symbool geeft aan dat de materialen waaruit ons product.

Ontdek hier alle mogelijkheden voor een oven, magnetron of een combinatie van beide. Kom naar Bruynzeel Keukens en ontvang gratis advies! Vind de gebruiksaanwijzing van uw Bauknecht apparaat in slechts enkele kliks. De gebruiksaanwijzingen worden samen met het apparaat geleverd.

Onze ideale keukenondersteuning bestaat uit ovens met magnetrons, inbouwmagnetrons en vrijstaande magnetrons. Met een moderne oven is van alles mogelijk. Grill, hetelucht, stoom, conventioneel en combinaties daarvan. Ovens Kookplaten Fornuizen Module Koelkasten Vaatwasser Afzuigkappen. Voor een snack tussendoor of een pizza voor twee: Magnetrons bieden lekkere resultaten voor iedereen die snel en energiezuinig wil koken en bakken.

Wij hebben sinds kort een LG Combimagnetron aangeschaft, daar zit wel. Met ingebouwde magnetron of met stoom, of met pyrolyse voor zelfreiniging.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.