vrijdag 9 september 2016

Singer blinde ritsvoet

De twee uitsparingen aan de onderkant van de voet zorgen voor optimale. Blinde risvoet met schroef aansluiting.

Singer blinde ritsvoet
U heeft hiervoor wel een naaimachine met een instelbare. Open de rits en vouw de tanden van de rits een beetje open. Leg de goede kant van de rits (de tandjes wijzen de andere kant op) op de rechterrand van het. Deze voet is voor bijna alle modellen bij ons verkrijgbaar.
Singer blinde ritsvoet
Op onze website vind je niet alleen alles over onze producten maar we geven je ook. Een blinde rits wordt altijd aangebracht.

De Brother blinde ritsvoet kost trouwens even veel als een plastieke. De blinde ritsvoet heeft twee gleuven. Universele blinde ritsvoet voor de naaldtransport machine. Artikelnummer: S518- NF Prijs per stuk. Geschikt voor de Cinderella serie en de Computronic serie.

Bezorgkosten: niet aangegevenAanbieding bekijken. Singer Bandgeleider voor lockmachines.

Singer blinde ritsvoet
Heel handig, dit universele naaivoetje. Om perfect een blinde rits in een kleidingstuk of accessoire te zetten.

Dit ritsvoetje past op iedere naaimachine. Ritsvoet voor perfect innaaien van rits. Pfaff Mega spoelstandaard € 19, 95 € 32,00. Meer info; Husqvarna Endless Embroidery Hoop 170x100. Ik ben dus op zoek naar een ritsvoet en een blinde ritsvoet voor mijn.

JANOME Instelbare ritsvoet smal (hoge aansluiting). De transparante Husqvarna blinde ritsvoet biedt dankzij schuine gleuven de mogelijkheid ritssluitingen onzichtbaar aan kleding en. Om het naaien van blinde zomen nog eenvoudiger te maken. Bassis machine met de belangrijkste steken. Nu met gratis draagtas en boventransport en blinde ritsvoet. Wanneer jou machine geen blinde ritsvoetje heeft, kun je een universele. Bekijk welke winkel de beste prijs aanbied voor Bernette producten.

Bekijk en vergelijk het grootste assortiment naaimachines singer op onestopshop. Een compleet overzicht van de goedkoopste naaimachines singer. Functies : Geweldig design; 200 ingebouwde steken; 8 soorten knoopsgaten. Naaicentrum Temse voor €759 + gratis blinde ritsvoet.

Prym, naaivoet voor blinde ritsen, universeel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.