donderdag 29 september 2016

Stroomverbruik apparaten

Daarom hebben wij uitgezocht wat het stroomverbruik per apparaat is! Zo krijg je meer inzicht en kun je kijken of je apparaten weg doet, of verwisselt voor. Meer weten over het stroom verbruik van de apparaten in uw woning.

Stroomverbruik apparaten
Het elektriciteitsverbruik wordt uitgedrukt in kilowattuur (kWh). Het verbruik wordt bepaald door het aantal personen in huis, het verbruik en de apparaten. Met zuinig gebruik van apparaten is ook nog veel te besparen.

Lees daarover meer op Halveer je stroomverbruik ! Hoeveel jij kunt besparen hangt sterk af van je. Bij welke elektrische apparaten is het stroomverbruik hoog? Overzicht van stroom verbruik en elektriciteit kosten huishoudelijke apparaten en berekening. Bereken voor alle apparaten de verbruikskosten, je hoeft alleen maar het aantal watt van het apparaat en hoe vaak je het gebruikt in te vullen.

Bekijk hier het gemiddelde energieverbruik van diverse apparaten. Ontdek jouw mogelijkheden om energie te besparen. Voor je portemonnee en het klimaat is het beter om het stroomverbruik in huis te beperken. Daarom onze tips voor grote besparingen met weinig moeite. Op zoek te gaan naar gemiddeld stroomverbruik apparaten en wil je minderen? Door slim om te gaan met je elektrische apparaten kun je flink.

Met een energiekostenmeter is het mogelijk om de energiekosten in beeld te krijgen, en te zien welke apparaten de stroomvreters zijn binnen een huishouden. Dat is handig, er staat namelijk niet bij welke piek in het verbruik door welk apparaat komt, maar je weet vaak nog wel hoe laat je de waterkoker. Zeg nu zelf: wie heeft enig idee van de verbruikskosten van apparaten of elektronica in huis? In principe is voor iedere apparaat te vinden hoe hoog het verbruik is.

Dit staat op het apparaat zelf, of in een bijgeleverde verpakking of boekje. Ik wil graag weten wat ik gemiddeld met een apparaat vebruik per uur. Ik kan de formule hiervan nergens vinden. In dit blog zet Energieleveranciers.

Als je de wasdroger gemiddeld twee keer per week aanzet, verbruik je.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.