maandag 12 september 2016

Workshop kaas maken brabant

Genieten van kaasmaken en een eigen babykaasje mee naar huis nemen. Workshop Kaasmaken op de boerderij 25,00. Dat kan nu met een workshop kaasmaken bij Kaasboerderij Weenink.

Workshop kaas maken brabant
In deze workshop kunt u, onder begeleiding van één van onze kaasmakers, zelf een. Samen met onze kinderen Nick en Ron wonen we op deze boerderij in Made, Noord Brabant.

Van een gedeelte van deze melk maken wij echte boerenkaas. Tesamen met andere streekprodukten verkopen wij deze kaas in onze winkel.

Workshop kaas maken brabant
EINDHOVEN, NOORD- BRABANT - Een heerlijk dagje natuur kan worden beleefd. Groepen hebben nu de mogelijkheid een workshop kaasmaken te volgen. Of nog leuker zelf leren kaasmaken met de boerin. Een workshop kaasmaken is bedoeld voor groepen van circa 10 personen. Je leert stap voor stap hoe je kaas maakt. Het eindresultaat is een echt kaasje, dat je mee naar huis mag nemen, zodat je er ook.

Ben je gek op kaas en heb je altijd al willen weten hoe kazen precies gemaakt worden? Sinds enkele jaren stel ik mijn eigen expertise ter beschikking aan mensen die zelf kaas willen gaan maken. Wil je weten waar kaas vandaan komt en hoe je het maakt?

Workshop kaas maken brabant
Tijdens de workshop kaasmaken wordt het hele proces van het kaasmaken doorlopen. Je vindt onze kaasboerderij onder de rook van Tilburg, tussen Gilze en het. Ik heb niet vaak een workshop gehad die ik zó leuk vond, dat ik besloot er een heel artikel aan te wijden. Vergelijkbare zoekopdrachten voor zelf kaas maken workshop.

Altijd al eens zelf een kaasje willen maken, dat kan op de kijk- en kaas boerderij van der Werf. Onder leiding van de boerin maakt u. Wij zijn Boy en Wendela van biologische educatie- en kaasboerderij De Groene Griffioen. Imkerij "Polderbijen": Rondleidingen, workshop, kaarsenmaken. Onze boerderij is gesitueerd aan de voet van de Utrechtse Heuvelrug. Ideaal voor een familiefeest, dagje uit met vrienden of een personeelsfeest. U bent op zoek naar een workshop kaas maken in Gelderland? Zomaar midden in de stad Eindhoven op Landgoed Gennep ligt de Genneper.

Een mooie wandeling maken over ons landgoed en onderweg koeien zien. Zo wordt de Canadees David Asher genoemd. Hij geeft over de hele wereld workshops kaasmaken puur. Huren van het druivenlabyrint voor workshops en coaching kan het gehele jaar.

Kaasmaken bij boerin Erica en daarna Brabants eten bij boerin Franca. We fokken de koeien zodat we een gesloten kudde hebben, melken de koeien twee keer per dag en maken hiervan dagelijks zelf kaas en roomboter.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.