woensdag 30 november 2016

Broek laten innemen taille

Kan ik hem zelf eenvoudig wat innemen zodat hij een maatje of twee kleiner wordt bij de. Stik die weer aan elkaar en verbind de tailleband weer met de broek. Een broek laten innemen kost 12,50, en is binnen een paar dagen. De broeken vallen van mijn heupen af als ik loop, mijn vraag is kan ik. Maak nu een stuk van de tailleband los: ongeveer tien centimeter aan. Stik de bovenkant van de broek terug tussen de tailleband, sierstiksels. Graag zou ik ook nog willen weten of je een gewone (winter) jas kunt laten innemen ?

Broek laten innemen taille
Een grotere maat is immers niet alleen in de taille groter. Tailleband innemen door de rits, € 12,50.

Eenvoudige broeken kun je in de taille innemen, te grote shirtjes en. Op mijn verzoek trok ze een van de broeken aan om te laten zien waar. Broek korter blindzoom met stopband, v. Rok band innemen zonder taille band, € 10,00. Taille innemen of wijder maken, Zonder voering, €15. Waarom uw kleding laten vermaken bij ons naaiatelier? Dit varieert van broeken korter, nieuwe rits en innemen tot het op maat maken.

Broek laten innemen taille
Bij Knip-Knap Kledingreparatie in Rotterdam kun je je kleren laten vermaken. Innemen met taille band en zijnaden.

Spijkerbroek origineel korter € 9,00 Spijkerbroek taille innemen € 12,00. Rits vervangen (excl. rits), €, 10. Als je nieuwe spijkerbroek een maat te groot is, of als je oude spijkerbroek. Deze methode helpt bijzonder goed als de tailleband van je spijkerbroek uitgerekt is. Damesbroeken achterkant innemen (met voering), € 8,50. Zijnaden innemen, wijder met tailleband. Rok rits vervangen onzichtbaar; – Rok innemen met tailleband. Wanneer de broek net iets te strak rond de taille zit, koop je.

Broeken, jurken en rokken inkorten. Juul op Maat, de coupeuse voor herstellen, verstellen, innemen en inkorten van kleding, in DePLINT Tilburg. Een fris idee, uw kleding regelmatig te laten reinigen bij Stomerij Smit. Broekspijpen en van kruis innemen, €, 9,00. Ben je zo dol op die broek, past hij niet meer. Het laten krimpen van je shirt kan ook via de wasmachine en droger, maar dat kan.

Je kunt de taille oprekken door hem nat te maken en samen met iemand uit te rekken. Rok zonder rits, met of zonder voering,; tailleband innemen : vanaf € 8,00. Ook je nieuw gekochte kleding maken we pas, of het nou gaat om een broek, rok, jas of jurk korter te laten maken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.