vrijdag 30 december 2016

Gemiddeld gasverbruik per dag winter

Voor het gemak hebben we het gasverbruik per maand en per dag ook. Door jezelf te vergelijken met het gemiddeld gasverbruik in Nederland weet je. Het verbruik verschilt flink per woningtype en bouwjaar.

Gemiddeld gasverbruik per dag winter
Daarom betekent een strenge winter meestal een hogere gasrekening. Het gemiddelde gasverbruik in Nederland ligt rond de 1. Hierdoor zien we ook vrij grote verschillen in het gemiddelde gasverbruik per type woning. In de zomer wordt er significant minder gas verbruikt dan in de winter.
Gemiddeld gasverbruik per dag winter
Wij verbruiken momenteel ongeveer 30m3 aardgas per dag, waarbij we.

Wie kan mij vertellen of, ondanks de koude winter momenteel. Laatste 14dagen gemiddeld 4m3 per dag of te wel 56m3 :). We verbruikten die winter dus ongeveer de helft meer gas dan gemiddeld. Hoeveel stijgt uw gasverbruik in een koude winter?

Gasverbruik naar woningtype, Gemiddeld verbruik per jaar. Een strenge of zachte winter maakt om die reden een groot verschil in uw aardgasrekening. Het aantal graaddagen op een dag is gelijk aan 18 graden Celsius minus de. Je kunt iedere dag of bij sommige producten zelfs ieder moment zien wat je verbruik is.

Gemiddeld gasverbruik per dag winter
Wat is het gemiddelde gasverbruik per dag eigenlijk en wat kan je doen om hier. We zijn hier iedere dag gewoon thuis en de kachel gaat in de winter wel gewoon aan. Deze winter verbruikten we 35 m3 per dag.

Moet er wel bij zeggen dat ik kook op inductie, dus dat scheelt in het gasverbruik. Ga voortaan in de winter naar Ikea en V&D. Het meeste ooit in de winter is 400 m³ per maand geweest. De Vastelastenbond zet het gasverbruik per woonsituatie op een rij. Computer staat de hele dag aan, en in de winter is het hier. Je stroom en gasverbruik heeft ook heel veel te maken met de inhoud van je huis. T-shirts rondlopen binnen als het winter was.

Was de gemiddelde buitentemperatuur over 24 uur hoger dan 18 graden. Heel kort: als het een etmaal gemiddeld 16 graden is, dan telt dat etmaal voor twee. En op een koude maar zonnige winterdag zorgt de zon voor extra warmte in. Bij mij is het gasverbruik per gewogen graaddag vorig jaar.

Ik vrees dan ook voor de echte winter ! Een en ander hangt nauw samen met de wintertemperatuur die met gemiddeld 5,0 Celsius erg hoog was, vooral in december. Wij hebben het gemiddeld gasverbruik per type woning op een rij gezet. Het gasverbruik in de winter is ongeveer 5m3, maar dat hang erg af van het.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.