vrijdag 30 december 2016

Kapsel onderkin

Een nonchalant geknipte bob ter hoogte van je kin is nu misschien hip, maar niet heel flatteus als je een onderkin hebt. Ook met een opgestoken kapsel verhul. Onderschat de kracht van een kapsel niet. OK, hier een uitdaging voor mensen met verstand van kapsels ;-) Ik heb een bol gezicht. Dikke wangen en een onderkin, helaas weinig aan te. Kapsel dat de aandacht afleidt van een onderkin en haar permanent. Vraag: Ik heb mijn lichtblonde haar één tint donkerder willen verven.

Kapsel onderkin
Hierbij werd het veel donkerder dan verwacht.

Kapsels die over de kin vallen, een lange bob, en kapsels in laagjes op schouderlengte zijn een goede keuze. Als je het gebied rondom de kin iets af wilt laten slanken dan zijn hier verscheidene benaderingen voor. Kinoefeningen, een geschikt kapsel en een goede. Het juiste kapsel kan je gezicht afslanken en minder rond maken. Als je een dubbele kin hebt die je liever verdoezelt, zal een bob tot de kin. Bij een onderkin past niet ieder kapsel.

Vermijd kapsels die steil en recht naast het gezicht hangen. Kies liever laagjes die beginnen rond de.

Kapsel onderkin
Ik zou een kapsel willen dat bij mijn erg ronde gezicht past, ik heb ook geen nek en natuurlijk wel een dubbele kin. Nu komt mijn haar tot net op de schouders;. Hieronder een paar tips die de onderkin kunnen verdoezelen of. Je kunt jezelf natuurlijk ook een beetje helpen door het juiste kapsel te. Laat je hierbij adviseren door de kapper. Als je denkt dat een onderkin vaker voorkomt bij wat vollere vrouwen dan heb je het.

Dat kan heus stukken sneller, want zo moeilijk is het eigenlijk niet. Dit kapsel voegt namelijk evenwicht toe en zo lijken je brede kin en. Heb je een rond gezicht (d.w.z. dat je gezicht het breedst is ter hoogte van je kaken en dat je volle wangen, een ronde kin en een ronde haarlijn hebt), dan ga je. Halflange kapsels zijn er in heel veel soorten en maten. Niet voor niets dat veel vrouwen boven de 30 ook graag een halflang kapsel dragen. Kies in ieder geval voor een kapsel die onder je kin valt. Half lang of lang haar ( bij voorkeur met wat slag) in laagjes geknipt is een echte. Neem een kapsel dat de aandacht afleidt van je onderkin : de lengte van je haar moet niet stoppen waar je onderkin begint.

Daarom is het opsteken van je haar.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.