donderdag 29 december 2016

Sokken apart wassen

Onderbroeken op een lage temperatuur wassen vind ik wel vies. Ik heb wel eens gehoord dat iemand aanraadde om sokken apart te. We krijgen regelmatig vragen binnen over het wassen van sokken.

Sokken apart wassen
Bewaar je lonely sock-collectie in een apart mandje. Lichte sokken kun je beter apart van donkere kleding wassen. De kleur wordt daar namelijk grauw van.

Nu was ik van huis uit ook gewend om alles apart te wassen maar.

Sokken apart wassen
Heb je geen droger, dan de eerste paar keer de handdoeken apart wassen. Met vaak wassen is het best een kunst om de sokken dan ook nog eens in. Sokken paarsgewijs bij elkaar houden is een kunst apart, helaas kun je ze niet. Wassen jullie spijkerbroeken apart van andere kleding of gooien jullie. Mijn man heeft donkerblauwe sokken voor zijn werk en die blijven. Een vies vaatdoekje bij handdoeken wassen, daar heb ik geen moeite mee. Stretch katoen niet warmer dan 60 graden wassen.

Nieuwe was of was die afgeeft, was je meestal apart. Het zwarte keepershirt binnenstebuiten apart van de witte shirts wassen!

Sokken apart wassen
Broekje(s) apart wassen van de sokken en de shirts. Let op: voor wol gebruik je meestal een apart wasmiddel. Ook sportsokken of wit ondergoed was je op 60° C. Was je je lakens met de Ariel 3in1 pods Fresh. Na het wassen haal ik altijd gelijk de trommel leeg, ik heb al eens minder was in de machine gedaan en ook de het ondergoed apart gewassen. Handdoeken, ondergoed, sokken, vaatdoekjes: 60 graden, Robijn color. Apart wassen Ondergoed & Sokken voor meisjes online, blader door onze selectie van Apart wassen Ondergoed & Sokken voor meisjes op.

Lees op hoeveel graden je moet wassen, welk wasprogramma en hoe je specifieke. Let erop dat je nieuwe gekleurde katoenen kleding apart wast, want het kan. Ook bij het wassen van sokken moet je goed opletten. Wassen op lage temperatuur op normale stand; In eerste instantie apart wassen om.

Je kunt het beste de sportkleding apart wassen. Sokken en ondergoed wat in Aziƫ wordt geverfd, wordt vaak behandeld met goedkope. T-shirts met print, keukentextiel, washandjes. Spijkerbroeken apart wassen (blijven altijd afgeven). Daarom is het soms verstandig een aantal mooie hemden apart te houden.

Gebruik het voor lakens of sokken maar niet om je goede hemden. Want mannen en wassen, dat gaat niet altijd goed!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.