maandag 30 januari 2017

Oude naaimachine tafel

Vind naaimachine tafel op Marktplaats. Mooie oude naaimachine tafel van husqvarna. Koop of Verkoop naaimachine tafel op Marktplaats. Meer ideeën over Naaimachine tafels, Antieke naaien tafels en Zanger naaitafels. Tuintafel van grootmoeders naaimachine.

Geef een oude Singer- naaimachinetafel met een likje verf en wat creativiteit een tweede leven als tuin- of bijzettafel. Tafel gemaakt van een origineel naaimachine onderstel en een op maat gemaakt eiken blad. Het blad is opgeschuurd en in de olie gezet. Zeer mooi tafeltje gemaakt met onderstel van oude naaimachine. Voor meer leuks 50s 60s 70s bekijk dan. Ik weet niet of je er een tafel met kades of kast bij hebt.

Voorzien van een prachtig steigerhouten. De Pfaff Quilttafels voor oude serie naaimachines is voor echte quiltsters. Grote Pfaff quilttafel voor oudere modellen vergroot het werkoppervlak voor het. Toch loopt het storm bij workshops om oude kleding of miskopen een tweede leven te geven, en is het druk op naailes. De lijn met een rauwe vintage uitstraling.

Oude naaimachine tafel
Brocante tafel van een onderstel van een naaimachine tafel. Veit,industriele strijktafel met grote ketel. Oude trapnaaimachine met onderstel (ophalen voor €35,00 ). Singer naaimachine gietijzeren tafel met houten ouderwetse tot en glas op de top.

De Eik Tafels heeft een divers en uniek aanbod aan oud eiken, teak, grenen. Bijzettafel van antieke naaimachinetafel met. Groothandel Vintage naaimachine tafel uit Chinese Vintage naaimachine tafel. Stuk Oude Keer Retro Naaimachine Lamp Vintage Tafellamp Home Decor. Ze zitten meestal in een tafel gemonteerd en daar zit dan een frictiemotor. Vigorelli, kan nog gebruikt worden, ook als decoratie of bijzettafeltje. Start met bieden of verkopen op de Antieke & decoratieve naaimachines veiling bij Catawiki. Gietijzer met houten tafel en kap, in redelijke staat.

Aanschuiftafel ; harde kap; draadafknip funktie. Brother Naaimachine gelijk aan de NV 350 met als extra. Een voormalige ballenbak uit de gymzaal doet dienst als koffietafel en op een oude naaimachinetafel wordt het brood gesneden voor de. Blad is voorzien van formica toplaag en.

Afbeelding van stockfoto, beelden en stockfotografie. Oude naaimachine tafel met houten frame en blad. Tafeltje met onderstel van een antieke naaimachine. De afmetingen zijn: lxbxh 115x46x76 cm. Alleen de band rond het wiel is los maar die is te vervangen of te.

Van € 499,- voor € 399,- (Met inruil van oude machine).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.