dinsdag 28 februari 2017

Lockerkast tweedehands

Zo goed als nieuw, met lichte transportschade, lichte gebruikerssporen of. Helm kast, Locker kast, Locker, Industriële kast, Helmen. Nieuw & gebruikte lockerkasten - gaderobekasten - lockers - va €49,95 hal18 heeft een uitgebreid.

Lockerkast tweedehands
Huis en Inrichting kopen en verkopen tegen een aantrekkelijke prijs! Lockerman heeft zich ook gespecialiseerd in tweedehands lockers. SONESTO, bolle deur (zeer grote aantallen), ook in zilvergrijs.
Lockerkast tweedehands
Sla de persoonlijke spullen van uw medewerkers extra voordelig op met een locker uit ons assortiment.

Gebruikte en tweedehandse lockerkasten van Albeka zijn van goede kwaliteit en zijn altijd scherp geprijsd. Tweedehands kantoormeubelen Eindhoven. U heeft bij Albeka altijd keuze uit 41 verschillende type Lockerkast (en). Te koop aangeboden: Kast met kluisjes, zo goed als nieuw. Kleur: deurtjes zijn blauw, de rest van de kast is licht grijs. Een oude lockerkast is een heel mooi meubelstuk voor in de kinderkamer. Op vtwonen vind je de leukste tweedehands lockers.

Bekijk onze webshop en profiteer van de lage prijzen.

Lockerkast tweedehands
Locker Concept, de (garderobe-) locker specialist! De " tweedehands " lockers verkeren in goede staat en worden waar nodig voorzien van nieuwe onderdelen. Helaas hebben wij niets gevonden voor " lockerkast tweedehands ". Controleer de spelling van je zoekterm.

Afsluitbare lockerkasten voor in uw (bedrijfs)kleedkamer met cijferslot of sleutel van verschillende merken, zowel nieuw als gebruikt. Nieuw, Gebruikt, Verhuur en Maatwerk. Wij zijn specialist in gebruikte lockers en. Op zoek naar tweedehands lockers of garderobekasten, of op zoek naar koopjes ? Kijk eens in onze outletcorner met een actueel overzicht van alle. De kast Locker 3-deurs komt uit de Juniorcollectie van vtwonen. Een collectie voor alle hippe zesplussers (jongens én meisjes) die toe. Sonesta stalen lockerkast, inhoud: 1x schap, 1x roede, 1x scheidingswand, v. KSB Den Bosch is hét adres voor een groot aanbod in tweedehandse betaalbare kantoormeubelen.

Vintage kasten, vintage stoelen en tafels met een stoer uiterlijk zijn direct leverbaar via de website of af te halen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.