vrijdag 31 maart 2017

Gezonde vulling pannenkoeken

Pannenkoeken hebben een ongezond imago. Onterecht, kijk eens naar deze 10 gezonde pannenkoeken recepten. Gelukkig kun je ook zelf gezonde pannenkoeken maken! Zo krijg je direct extra voedingsstoffen binnen, afhankelijk van de gezonde vulling waar je voor kiest. Voor lekkere en gezonde pannenkoek -variaties kan je natuurlijk op. Dus gewoon lekker wrap vulling maken met kip of gehakt, paprika, ui, maïs, evt.

Een lekker veelzijdig ding, die pannenkoek.

Gezonde vulling pannenkoeken
Deze week maakte ik deze heerlijke en gezonde wrap die ik graag met jullie wil. Lekkere laagjes pannenkoek met een hartige vulling van gehakt, kaas en. De bekende Marokkaanse gaatjes- pannenkoeken. Klik hier voor een overzicht van onze favoriete pannenkoekrecepten. Denk van tevoren na over welk soort je gebruikt, want niet elke vulling. Gevulde pannenkoekrolletjes met paprika, champignons en ham bestrooid met kaas.

Maar meetal wanneer ik pannenkoeken met een hartige vulling bak. Hartige pannenkoeken zijn een heerlijke en makkelijke maaltijd. Voedselzandloper-proof: Boekweitpannenkoeken met een vulling van wilde. En ik verstop vrijwel altijd wel wat groente in de pannenkoeken, zodat we af en.

Deze pannenkoeken zijn de lekkerste – en meest gezonde – ever! Gooi ook alle ingrediënten van de vulling bij elkaar, meng met je handen. Zo kwamen we uit op gezonde bananenpannenkoeken, omdat…kijk dan hoe fotogeniek! De vulling kan je natuurlijk zelf bepalen!

Zo maak je deze gezonde ontbijtpannenkoek klaar: Doe het. Recept gezonde pannenkoek voor lunch of diner. Een gezonde vulling in je pannenkoek en het is een heerlijke maaltijd. Je dag beginnen met een lekker zoet, maar reuze gezond ontbijtje? Maak dan eens deze eiwitrijke pannenkoek met heerlijke vulling ! Je maakt ze in een handomdraai en de toepassingen qua vulling zijn legio. Hieronder een snelle green upp variant: heerlijk als snack, lunch of light diner!

Het lekkerste foodblog van Nederland met makkelijke en gezonde. Dat is vooral lekker als je een pannenkoek maakt met quinoa meel of.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.