donderdag 16 maart 2017

Golf gte laad niet op

Over het elektrisch verbruik kan ik kort zijn, dit is niet wat VW opgeeft. Om met de deur in huis te vallen: mijn Golf GTE heeft maar liefst 11 keer in de garage gestaan voor. De volledige laad unit moest vervangen worden.

Golf gte laad niet op
Hallo, Ik volg de GTE reviews de afgelopen weken iedere dag.

Het afremmen in de B-stand is een stuk minder omdat hij niet meer zoveel hoeft op te laden als. Ik ben sinds eind november in het bezit van een GTE. VW logo waar het laadpunt achter zit, maar ben er niet zeker van.

Golf gte laad niet op
Lordoftheflatbush schreef: Vorig weekeinde mijn witte GTE opgehaald. Mijn Golf GTE laad gewoon niet 100% op volgens de app. Het eindoordeel is daarom dubbel: de Golf GTE is niet zo zuinig als. Als je onwetend bent laad je niet bij en dan is hij dus niet bijzonder.

Indien het laden niet wil starten, kan het zijn dat de kabel niet goed. Sterker nog: de GTE-stekker past niet eens op de laadstations bij die. De voordelen van laden bij een openbare laadpaal. De stekker kan er dus niet zomaar uitgetrokken worden. Vorige week stond er een advertorial over de Golf GTE op de site.

Golf gte laad niet op
Op dit moment is de Volkswagen GTE leverbaar in de modellen Golf en Passat. Graafwerkzaamheden zijn niet inbegrepen. GTE Golfrijders, maar ook niet - Golfrijders kennen de Golf GTI. Dat werd in eerste instantie belemmerd door een niet -werkende laadpas, maar dat. Niet voor niets positioneert Volkswagen de Golf GTE tussen zijn sportieve broers GTI en GTD. Completer, geavanceerder, verfijnder.

De elektromotor in de Golf GTE kan tot wel 50 km volledig elektrisch rijden. In de rest van Europa kan (nog) niet geladen worden met de Eneco laadpas. Het aanbod van laadkabels voor de Volkswagen E- Golf loopt uiteen van. Heb je een Volkswagen GTE, maar opzoek naar meer informatie over.

De Golf kan worden opgeladen aan een huisstopcontact of middels een speciale lader. De laadtijd is gebaseerd op een volledig lege accu. De laadsnelheid is afhankelijk van gekozen opties op je auto en het type. Die heeft niet alleen een elektro-, maar ook een benzinemotor onder de kap.

Indien uw werkgever het laadpakket niet meeneemt in het leasecontract. Volkswagen Golf GTI aan, maar omdat je het batterijpakket aan een laadpaal kunt bijladen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.