maandag 13 maart 2017

Hoe nieuwe kleding wassen

Nieuwe, donkere kleding kun je beter ook eerst apart wassen omdat de kleuren vaak kunnen afgeven. Kleding die verrijkt is met kraaltjes of pailletten, was je het beste in een waszakje. Of is het beter om nieuwe kleding eerst te wassen ?

Hoe nieuwe kleding wassen
Lekker in het Leven geeft je praktische tips over hoe je die mooie nieuwe items het best behandeld. Azijn kan verf in kleding fixeren door de zure eigenschappen van azijn. Voor de eerste keer nieuwe donkere kleding wassen ? Bedenk maar eens dat jouw nieuwe shirt misschien wel tientallen keren is gepast door anderen of hoe vaak-ie op de grond is gevallen. Hier lees je hoe je 10 veel voorkomende missers bij het wassen kunt.

Als je nieuwe kledij voor de eerste keer wil wassen, laat het dan eerst. Geurtjes in je kleding die er niet zo makkelijk uit willen? Yes, een gloednieuwe outfit geshopt die je zo snel mogelijk aan wilt! Gooi nieuwe kleding eerst in de wasmachine. Hoe was je kleren in functie van de stof? Dit zijn enkele tips voor het wassen van nieuwe kleding. Hoe zachter het water, hoe beter wasmiddel zijn werk kan doen. Nieuwe kledingstukken met een mooie of donkere kleur kun je voor het wassen het beste.

Hoe nieuwe kleding wassen
Maar hoe kun je nou het beste je kleding wassen en voor je. In plaats van elke keer nieuwe sokken te kopen als je niets meer schoon hebt kan het handig zijn om te leren hoe je je kleren wast. Je nieuwe aanwinsten na een heftige shopsessie, die wil je direct aantrekken toch? Toch blijkt dat je dat beter niet kunt doen. Hoe dan ook, nu het weer zomer wordt, kun je je was lekker buiten hangen, daar gaat. Wassen jullie nieuw gekochte kleding eerst of dragen jullie het gelijk? Waarom je nieuwe kleding eerst moet wassen ! En is het eigenlijk wel nodig om het apart te wassen ? Tenzij ik veel nieuwe dingen heb, dan doe ik wel een was met alleen nieuwe kleding. Net terug van een winkelrondje, haal je je nieuwste aanwinst uit de tas, ruk je de kaartjes er vanaf en trek je hem prompt aan.

Hoe behoudt uw was, zowel donker als bont, zijn kleur? Laat het dan voorafgaand aan de eerste keer wassen een nacht in koud water.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.