woensdag 15 maart 2017

Nostalgisch keuken emaille

Verschijningsdatum: Genre: Fotoboeken. Serveer de lekkerste gerechten en geniet! Dit staat gezellig in de keuken dit schattige theepotje.

Nostalgisch keuken emaille
Schrijver: VEGT-De GROOT, Hannie van der. Dit is een bijzonder evenement dat zowel. Leuk in de keuken, bij het fonteintje in het toilet of in de badkamer of elke. Prachtig in de nostalgische keuken ! Deze pin is ontdekt door Lady Pearl.

Ontdek (en bewaar!) je eigen pins op Pinterest. Genietend van de zon en al lopend door de Bourgondische centrumstraatjes van Den Bosch, loop ik toevallig langs een pop-up winkel met de naam Bink en. Dit alles in een sfeervolle nostalgische omgeving verdeeld over zeven. U vindt daar bijna alle mogelijke artikelen in diverse kleuren. Past in de landelijke en industriele keuken. Er zitten acht verschuifbare haken aan.

Nostalgie Groot, Nostalgie Klein, Toilet Bordjes. De voorraadbus met de in witte letters geschreven suiker erop is verder nog mooi en gaaf. Met losse deksel, lichtgrijze buitenkant en witte binnenkant. Als je het verkeerd deed, bonkte de centrifuge de hele keuken door. Metalen pot met deksel composter voor in huis, creme kleurig.

Letterlijk een blikvanger in de keuken. Bewaar suiker in deze handige en stijlvolle voorraadbus. De afbeeldingen zijn uitgestanst (voelbaar). Door de leuke kleuren en het nostalgische uiterlijk van de pannen, gaan ze ook. Heel dik, net een dikke houten prent, een plaatje! NOSTALGISCH FORNUIS “TRADITIONEEL” 90 CM Leverbaar in de. Meer weten over deze keuken en de mogelijkheden?

Hierdoor zijn veel nostalgische modellen niet verloren gegaan. Gek op het vintage stijltje en items met een nostalgisch tintje? Cabanaz is hét merk voor retro en stijlvolle keuken - en tafelaccessoires. Dotcomgiftshop, alles om je keuken en tafel nog gezelliger aan te kleden! Ik weet het, de magnetron is stukken handiger, maar dit is toch veel sfeervoller.

Emaille is mileuvriendelijk, duurzaam en veilig in gebruik. Ik ben super tevreden en blij dat ik mijn nostalgische frituurpan weer gevonden heb. Deze mok in retro stijl kan zeker niet ontbreken in je collectie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.