woensdag 15 maart 2017

Retro loopauto brandweer

Metalen brandweer loopauto met opdruk FIRE 112. De retro loopauto is voorzien van rubberen wielen en dus ook. Retro roller brandweer loopauto sam is geschikt voor kinderen die net de eerste stapjes hebben gezet.

Retro loopauto brandweer
De rode loopwagen Fire Truck beschikt over metalen velgen met rubberen banden. Levertijd: Op werkdagen voor 21:00 uur besteld, volgende dag in huis. Stoere metalen - Brandweer - loopauto. De wielen zijn voorzien van rubberen banden.

Retro loopauto brandweer
Urenlang speelplezier zowel binnen als. Met de afneembare ladders kan heerlijk gespeeld. Een retro loopauto vind je bij ons in verschillende soorten, kleuren en vormen. Er zijn echter ook andere modellen beschikbaar, zoals een retro loopauto in de vorm van een brandweerwagen of in de vorm van een vliegtuig. Kruip met deze stoere rode retro brandweer loopauto in de huid van een brandweerman. Super gave retro loopauto van metaal met naam. Erg leuk als geboorte kado met naam of als kraamkado. Kinderen zijn dol op brandweer speelgoed.

Deze metalen loopauto is geschikt voor kinderen van 1-4 jaar en wordt.

Retro loopauto brandweer
Deze brandweer retro loopauto met naam lijkt net een echte brandweerwagen ! Loopauto met naam van het merk KidzinColor. Een geweldig Retro brandweer loopauto, uitgevoerd in Amerikaanse stijl. Deze nagenoeg onverwoestbare loopauto chassis is volledig van metaal. Van brandweer tot politie en van roze raceauto tot gele takelwagen. Uniek brandweerauto -design; Eenvoudig zelf in elkaar te zetten. Een klassieke brandweer loopauto voor een jonge bestuurder!

Retro trap & loopautos; Speedster Racer Brandweer loopauto Baghera. Gebaseerd op de stijl van brandweerwagens van vroeger, is deze kinderreplica een prachtig exemplaar. De loopauto is voorzien van een afneembare ladder, een spuit en een. Robuust houten loopauto brandweer van Pintoy.

Marquant loopauto, brandweer loopauto, retro loopauto. Prinsessen- loopauto De Disney Princess loopauto is een ideaal cadeau voor m. De Retro Roller Brandweer loopauto heeft o. Sam Retro Roller brandweer loopauto. Met afneembare ladder, spuit en bel. Vervaardigd met metalen wielen en rubberen banden met een kunststof zitting.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.