donderdag 30 maart 2017

Stoomoven siemens workshop

Neem dan nu deel aan een inspirerende workshop. Neem alvast een kijkje in de Siemens showroom. De Siemens Compact45 serie bestaat uit ovens, magnetrons, stoomovens, een.

Stoomoven siemens workshop
In beide workshops komen ook de andere. Iemand al ervaring met de Siemens stoomoven ? Deze kookworkshop "koken met stoom" is vooral bedoeld voor mensen die onlangs een Siemens (combi-) stoomoven hebben gekocht. Maandelijks kun je bij ons terecht voor een cursus stoomoven.
Stoomoven siemens workshop
Wil je weten wat de mogelijkheden van de stoomoven zijn, hoe je hem moet. Tijdens deze sessie belichten we meerdere deelgebieden van het koken.

We belichten het (combi-) stoomkoken en gaan dieper in op het. Lees in deze blog alles over mijn workshop over de stoomoven en het stomen van gerechten. Stoomoven -recepten niet of nauwelijks te vinden. Met name de combi- stoomoven die ook kan bakken en grillen.

Plezier, gezelligheid en veel tips & tricks leren, staan voorop. De workshops worden op verschillende plaatsen in Nederland gegeven. Vraag gestuurd door: Brigitte Malfait - Wambeek. Als je met de AEG Combi stoomoven aan de slag gaat, worden alle regels anders.

Door hetelucht met stoom te combineren zet je telkens weer heerlijke en. Eerder schaften we een stoomoven van Siemens aan. Aanrader is de stoom workshop om de vele mogelijkheden te ontdekken en te benutten. Vlees zie ik niet zitten in de stoomoven, vis en groenten gaan er hier wel. Wij hebben nu zelf een van Siemens, maar we zijn een tijdje terug. De kosten voor deelname aan de workshop bedragen 49 euro per persoon. Studio Line inbouwapparatuur van Siemens verkrijgbaar bij Emonts Keukens.

Doel van de workshop was om klanten met interesse in de stoomoven zelf het. Koken met de stoomoven biedt veel nieuwe mogelijkheden. Deze workshop was specifiek voor de Siemens bak- en stoomcombinatieoven. Daarnaast is het mogelijk om ook te proeven uit de stoomoven. Er zijn nog plaatsen beschikbaar voor onze workshop die op. Combi Stoom Partners is een initiatief van twee bevlogen koks die al jarenlang met veel plezier stoomoven demonstraties en workshops voor. Bosch of Siemens, beide zijn gelijk en perfect!

Siemens maakt het mogelijk met innovatieve en tijdbesparende. Siemens studioLine maakt uw leven bijzonder gemakkelijk met futuristische. Ontdek de AEG combi stoomoven en leer de lekkerste stoomoven gerechten in de. Ontdek het stomen in de gratis AEG stoomoven workshop.

Met een combi- stoomoven of stoomoven van Siemens zet je in een handomdraai gezonde en smakelijke maaltijden op tafel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.