maandag 13 maart 2017

Symbolen combimagnetron zanussi

Het in de magnetron opwarmen van dranken kan ertoe leiden dat het langer duurt voordat. Je oven staat vol met symbolen, maar wat ze betekenen is niet altijd even duidelijk. Ik heb de betekenis ervan voor je op een rijtje gezet. Vanaf het begin al problemen met de warmte, deze schommelde steeds tussen 150 en 220 graden als hij. Gecombineerde ovenfuncties met magnetron. Warmhoudfunctie na een magnetronbereiding ( magnetron solo). Ik heb hier geen symbolen voor mijn neus maar wel de standen en de temperaturen voor een elektrische en. Ovenfuncties met magnetron (gecombineerde ovenfuncties).

Met een moderne oven is van alles mogelijk. Grill, hetelucht, stoom, conventioneel en combinaties daarvan. Magnetron +Hetelucht plus a, Magnetron +Circulatiegrill M. En de combimagnetron verkort de bereidingstijd. Krijg snel toegang tot de handleidingen - Tips en trucs voor het gebruik van uw Zanussi toestel.

Atag Aeg Gaggenau Bauknecht Whirlpool Miele KitchenAid Zanussi. Een gebruikershandleiding voor uw Electrolux-product downloaden. Wanneer er op een toets gedrukt wordt, toont het display een sleutelsymbool en voert.

Symbolen combimagnetron zanussi
BOSCH SIEMENS COMBI MAGNETRON ZEKERING SLAAT ERUIT.

Deze opvallende CM751ZT oven met magnetronfunctie van ETNA heeft een. Bediening met TFT-display: makkelijk in gebruik dankzij tekstdisplay en symbolen. Deze magnetron is met zijn draaiknop met symbolen bijzonder eenvoudig in gebruik. De beste service voor de NEFF keukenapparatuur: betrouwbaar, goed en snel: NEFF Service omvat ondersteuning, service en reparatie. Tijdens bereiding in de magnetron zijn geen metalen voedselbakjes en. Bosch Siemens Neff AEG Zanussi Novy Miele Whirlpool Bauknecht. Kook en bak accessoires eenvoudig en online op VERGELIJK.

De kookzones zijn eenvoudig te bedienen. De symbolen die worden weergegeven zijn niet zo vanzelf sprekend. ZNF31X Zanussi combimagnetron voor de LAAGSTE PRIJS. Dit staat steeds aangeduid met dezelfde symbolen.

Graag de betekenis van de symbolen op de functieknop van de Zanusi.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.