maandag 3 april 2017

Baby kraanwater drinken

In Nederland staat kraanwater onder voortdurende controle. Daarom is het prima geschikt voor babyvoeding. Voor jouw baby alleen het allerbeste. Lees ook: flesvoeding mag jouw baby kraanwater drinken. Kraanwater ; Lauwe thee (zonder suiker); Diksap; Vruchtensap; Bronwater. Maar in Nederland is dat niet nodig, ook ongekookt is koud kraanwater veilig voor je. Laat je kind niet langer dan een half uur drinken.

Wanneer wij de fles klaarmaken gebruiken wij afgekoeld gekookt kraanwater. Elk jaar belanden er heel wat babies met darminfecties die te. Flessen aanmaken met kraanwater, serieus? Warm water uit de kraan, mag het wel of niet?

En als het te warm is dan leng ik het aan met gewoon kraanwater (ongekookt). Vanaf welke leeftijd mag je kleine gewoon kraanwater met melkpoeder? Het drinkwater in Nederland is van goede kwalititeit om te drinken. Sterker nog, water geven aan een baby jonger dan zes maanden doet. Als waterbedrijf raden wij het drinken van warm water uit de kraan af. Even een vraagje wanneer mag je gewoon kraanwater geven? En wij drinken altijd houdbare melk, kan dit dan ook of beter verse melk? In Rome is al het kraanwater prima te drinken, er zijn inderdaad drinkfonteintjes geplaatst. Op Sicilie zit er veel chloor in het water, je gaat er niet dood van maar.

Het leidingwater in Spanje is veilig om te drinken. Wij kregen in spanje het advies geen kraanwater te drinken. Bij warm weer hebben we allemaal extra vocht nodig. Maar mag je je baby extra water geven bij bijvoorbeeld warm weer? Kan ik dit gebruiken voor babyvoeding of kan ik beter water in de winkel. De Fransen drinken hun kraanwater ook, is gewoon prima van. Maar kraanwater is eigenlijk helemaal niet zo gezond voor ons dan dat we. We worden er mee groot gebracht dat het goed is, dat we veel water moeten drinken.

Flesjes en speentjes uitkoken, venkelthee drinken en borstvoeding opwarmen in de. Niet in elk land kun je water zomaar uit de kraan drinken. Wil je weten of kraanwater in jouw vakantieland drinkbaar is?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.