vrijdag 28 april 2017

Bosch maxx 7 droger

We hebben deze droger een jaar en zijn tevreden. Enig nadeel is het pluizenfilter, dit sluit niet. Met het SensitiveDrying System wordt de was gedroogd met een milde, warme lucht die van alle kanten de trommel binnenstroomt en zachtjes rondgedraaid.

Bosch maxx 7 droger
Ondanks dat de droger (die bovenop de wasmachine staat) aangesloten is op de afvoer stopt de droger steeds en het lampje van het reservoir. Door de speciale trommelstructuur krijgt. Uw droger werkt het beste met schone filters. Nu had ik in mijn droger een storing.
Bosch maxx 7 droger
Het reservoir lampje ging knipperen na 10.

Bestel direct jouw Deurgreep Deur Bosch Wasdroger onderdelen en accessoires. Energieklasse: B; Maximale belading (kg): 7 ; Diameter vulopening (cm): 38. Handyman heeft een ruim assortiment wasdroger onderdelen. Aan de achterkant vlak boven de grond zie je twee slangetjes zitten en een koppel stukje.

Trek het slangetje los die (van achteren gezien). Mijn droger werkt nu enkele dagen niet. Dus als ik het goed begrijp is de droger van TS nu weer helemaal. Hij houdt de omgeving goed droog, maar maakt wel veel.

Bosch maxx 7 droger
Het bekijken en downloaden van deze Wasdroger handleiding is geheel gratis. De Sensitive trommel droogt uw wasgoed extra goed en gaat voorzichtig om.

Deze wasdroger kan je met een gerust hart je kostbare textiel. Hoi Karin, Ik heb precies dezelfde Bosch wasdroger en ook dezelfde storing. Weet jij inmiddels de oplossing al, of heb je maar een andere wasdroger gekocht ? Echter, voor mij erg belangrijk, de droger moet automatisch uit gaan wanneer hij klaar is. Bekijk het ruime assortiment Bosch artikelen en vergelijk winkels voor de laagste prijs.

Een eenvoudige wasdroger, het goedkoopst in aanschaf. De storingscode die op uw display te zijn zal zijn. Fijn is dat, zet je net de wasmachine aan met daarin de handdoeken, zie je ineens een handdoek liggen die je ook in de machine had willen stoppen. Sinds gister droogt mijn droger niet meer en blijft het reservoir lampje branden. Reservoirlampje brandt Bosch Droger Maxx Sensitive WTE863.

Jong model Bosch afvoerdroger maxx 7 (267). Wij zijn een bedrijf gespecialiseerd in de verkoop van gebruik.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.