zondag 30 april 2017

Jaga tempo wand

Tempo duurzame, energiezuinige low-h2o radiator, paneelradiator, convector. Ook verkrijgbaar in vrijstaande uitvoering voor kamerhoge glaswanden. Bij CVtotaal ben je aan het juiste adres!

Jaga tempo wand
Het voorpaneel van Tempo is helemaal van deze tijd en universeel.

Deze Low-H 20 radiator is snel, licht, accuraat en perfect regelbaar en past zich dus prima. Jaga Deco Louvre verticale enkele designradiator wandmodel rechts (MM-aansluiting). Groot assortiment, scherpe prijzen en een goede service.

Jaga tempo wand
Jaga Tempo vrijstaande vlakke convectorradiator met verstelbare voet. Het onberispelijke horizontaal gelijnde voorpaneel is helemaal van. Onopvallend in de wand, achter een aanbouwmeubel of in een nis.

Toonaangevend verwarmingsmerk Jaga levert met de Tempo radiator een echte klassieker. De jaga tempo wandradiator is een verwarmingsradiator met low h2o verwarming element. Deze low h2o radiatoren zijn energiezuinig door een unieke warmtewisselaar. Low-H2O warmtewisselaar met wandconsoles en bevestigingsset, volledige bekleding. Van zijn vlakke front tot de verticale. Jaga, want de afstand van hart voetblok tot wand is.

Jaga tempo wand
Grootste assortiment Jaga radiatoren online.

Klantenservice beoordeeld met een 9. Door de Kiwa kwaliteitsverklaring krijgen Jaga Low-H2O radiatoren de hoogst. Bij Minheere Installatie Techniek B. Jaga Mini vrijstaande convector type 09 (standaard) l=600mm h=80mm. Ik heb na een verbouwing van de zolder een wandconvector van Jaga ( Tempo ) opgehangen, maar de leiding er naar toe wordt tot de helft. Met de Strada-serie levert Jaga een radiator met een oogstrelend design en hoge prestaties op het.

Met de grootse collectie Strada radiatoren heeft het bekende merk Jaga een ware troef in handen. Deze Convector is 218mm dik en wordt geleverd inclusief. Al ruim 50 jaar levert Jaga nieuwe concepten en technieken om te verwarmen, koelen en ventileren. Der Klassiker unter den Wandheizkörpern ; Universell beliebtes lineares Design; Sichere Oberflächentemperatur; Hygienezertifiziert; Geeignet für integriertes.

Door de gebrekkige bruikbare wandoppervlakte is het een zeer groot.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.