maandag 3 april 2017

Pannenset opgelicht

Twee oude familieleden zijn recent opgelicht met de pannenset oplichting. Een man in grijze Audi spreekt familielid aan op straat - het bekende. Op verschillende plekken in Nederland zijn meldingen gemaakt van malafide pannenverkopers.

Pannenset opgelicht
Deze zijn actief op straat, maar bieden ook. Volgens de politie wordt er soms in vergelijkbare gevallen als in Soerendonk met de koper een lager bedrag afgesproken voor de pannen - of.

HELMOND - Een bekende oplichter was dinsdagmiddag rond halftwee actief op de Steenweg in Helmond. De politie in Hardinxveld-Giessendam waarschuwt voor een pannenverkoper die de boel oplicht.

Pannenset opgelicht
Meerdere Hardinxvelders zouden pannen. BAARN - In Baarn is een hoogbejaarde man opgelicht. Zwitserse messen- en pannenset gratis wilde overnemen. De politie waarschuwt voor een oplichter die pannensets verkoopt waar je alles mee kan doen behalve koken, want ga je ermee aan de slag. Oplichter verkoopt waardeloze pannensets. AMERSFOORT - De politie heeft een melding gehad van een oplichtingszaak waarbij mensen op een parkeerplaats.

Hij benadert hem met de vraag of hij een winkel in de buurt kent die pannensets verkoopt en of hij mee wil rijden om de zaak aan te wijzen. Vandaag werd een Nederlandse inwoonster en vaste bezoekster van deze site in haar woonplaats Heede (bij Bourtange) benaderd door een. De man probeerde aan de deur pannen en messen t. Er zijn opnieuw pannensetverkopers actief. Koop niet zomaar pannen van iemand op straat en laat je niet ompraten.

In de mooie verpakking bleken geen dure pannen, maar waardeloze rommel te zitten. Lees ook: Heemsteedse opgelicht door colporteur. Spraakmakende reportages over oplichtingspraktijken en de laatste nieuwtjes, waarschuwingen & tips uit de wereld van fraude en. Een inwoonster van Leidsche Rijn kwam. Een waardeloze pannenset voor veel geld. In Didam is een oplichter actief die langs de deuren gaat met waardeloze pannen.

In Emmen is een man opgepakt op verdenking van oplichting: hij zou pannen en messensets hebben verkocht alsof ze van goede merken. De man vertelde dat hij net van een beurs kwam en pannen en. In het programma “ Opgelicht ” zag ze later die avond de waarschuwing voor. Jaap Jongbloed is de nieuwe presentator van Opgelicht ? Lang geleden heb ik van iemand op straat een pannenset gekocht. De oplichters hebben het vooral gemunt op.

Twee dames uit Joure (79 en 88) kregen hem aan de deur. Een vrouw in Drimmelen is vrijdag slachtoffer geworden van oplichting.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.