donderdag 27 april 2017

Vacatures schoonmaak scholen

Schoonmaak Scholen vacatures op Indeed. Wij hebben meerdere banen in de schoonmaak beschikbaar. Vind vacatures Vandaag hebben we 131 vacatures. Je kan worden ingezet voor schoonmaakwerk in onder meer kantoorgebouwen, ziekenhuizen, scholen. Daarom is een schone school ook zo belangrijk. Voor scholen en andere onderwijsinstellingen is Hago de partner die de schoonmaak in uw schoolgebouwen. Je maakt bijvoorbeeld kantoren of sportscholen schoon.

Vacatures schoonmaak scholen
Prima werk, 30% hoger salaris en werk in de buurt! De schoonmaak van scholen is er een van.

Ons schoonmaakpersoneel is gemotiveerd en worden regelmatig gecontroleerd door onze medewerkers. Studenten, leerlingen en docenten presteren het beste in een schone school. Bovendien is een grondige schoonmaak in scholen belangrijk voor de. Ben jij op zoek naar een leuke baan in de schoonmaak voor minimaal €10,13 per uur?

Actief Werkt Uitzendbureau is voor Hago per. Werken bij het leukste schoonmaakbedrijf van Nederland? DW Facility groep in Hilversum part-time.

Vacatures schoonmaak scholen
Functieomschrijving ben jij op zoek naar een leuke baan in de schoonmaak voor minimaal €10,13 per uur?

Bekijk onze vacatures en solliciteer direct! Al ruim 35 jaar actief in de schoonmaak en totaal-ontzorging op facilitair gebied. Vind je volgende kans op Simply Hired. Er worden elke dag nieuwe vacatures gepost. Ook is er de mogelijkheid om meerdere klussen. U zoekt het leukste schoonmaakbedrijf in Schiedam?

Kantoren; Bedrijfspanden; Openbare ruimten en portieken; Scholen en Instellingen; Ketenparken en. Okee bedrijfsdiensten verzorgt de schoonmaak van scholen, crèches en kinderdagverblijven in Alphen aan den Rijn en omgeving. Check ons overzicht van schoonmaak scholen vacatures uit Drenthe! Wie kent ze niet, de lange gangvloeren van linoleum, of de klaslokalen van scholen met duurzame linoleumvloeren, of kunststofvloeren. MA tot en met VR na schooltijd tijdens schoolweken. Wij beschikken over specialisten op het gebied van vloeronderhoud, glasbewassing en gevelonderhoud, maar ook hotelschoonmaak, schoonmaak van scholen. Een schoonmaakklus in Zwijndrecht en omstreken?

Wij houden dagelijks (productie)bedrijven, overheidsinstellingen, scholen. Wegens groei van onze organisatie zijn wij per direct op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde collega`s met verantwoordelijkheidsgevoel voor.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.