zondag 28 mei 2017

Zanussi zte285 printplaat

Blijkbaar geeft een voedings-IC op de printplaat de geest. YouFixit repareert uw printplaat snel, professioneel en zonder risico. Is er sprake van een (opzettelijke?) ontwerpfout van de printplaat ?

Zanussi zte285 printplaat
Een nieuwe printplaat zou in uw geval tussen de € 200,- en € 275,- kosten. Om storing in het netfilter uit te sluiten kun je het beste meten of er 220v stroom staat op het stekkertje dat middenop de printplaat (meestal een blauw blok) zit. De printplaat bekeken op visuele schade. In sommige gevallen is heel duidelijk te zien dat een LNK304 stuk is. Ook de volgende foto is hier een voorbeeld van; zowel op de.

Defecte printplaten komt veel voor bij diverse drogers. Omdat ik het niet eens was met de hoge reparatiekosten ben ik zelf aan het meten gegaan. Vorig weekend deed onze droger van het ene moment op het andere helemaal niets meer. Scherm dood, geen geluid, totaal niets. Onderdelen van printplaat vervangen. Het gaat om R76 weerstand en powerswitch LNK304.

Uw printplaat vakkundig en voordelig gerepareerd. Fabrikant wil alleen (misschien)de printplaat vergoeden, waardoor er 150 euro voorrijkosten en reparatiekosten.

Zanussi zte285 printplaat
Na wat zoektocht blijkt bij dit model een fabrieksfout te zitten op de printplaat. Bestel de ZTE285 bij Wasdrogerstore.

Bij het bezoek bleek dat er een onderdeel kapot was ( printplaat ?) en daar kon. Verpak de printplaat in een stevige doos die ik ook weer kan gebruiken om de. Blijkt een veelvoorkomend probleem bij deze machines te zijn, waarbij er kennelijk in de printplaat iets stuk gaat. Zanussi ZTE 285 wasdroger doet ineens niets meer.

Nu word ik net opgebeld met het verhaal dat de printplaat wel gratis is, maar de reparatie en de voorrijkosten niet. Volgens een monteur is de printplaat kapot. Printplaat kapot, reparatiekosten te hoog en zodoende een nieuwe. DAT DEZE MACHINE NOG IN DE HANDEL IS. Maar helaas is de printplaat nu al stuk en kan de droger in de prullebak.

Perfecte reparatie ZTE285 zanussi condensdroger. Somos el fabricante de sus electrodomesticos. Kan ik het oplossen door een nieuwe printplaat van eenzelfde apparaat erin te. ZTE170 ZTB276 ZTE220 ZTE240, ZTE265 ZTE260 ZTE285 ZTE286.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.