maandag 26 juni 2017

Boxershorts in de droger

Was je boxershorts op hoge temperaturen en mik je ze vervolgens in de droger ? Dan verkort je gegarandeerd de levensduur van jouw. De Jockey boxershorts mogen in een wasprogramma op 60 graden gewassen worden.

Boxershorts in de droger
In een droger kunnen ze licht krimpen, strijken kan op maximaal 2. Nu heb ik van huis uit wel met een droger gewerkt, maar wij gooiden echt bijna alles erin. Het laatste wat je natuurlijk wilt is een witte boxershort die door een rood. Wanneer je toch voor de droger kiest is het verstandig om te kiezen.
Boxershorts in de droger
Zulk duur spul zou normaal door mij op een programma voor.

Beste mensen, ik moet een wasdroger kopen want drogen in de woonkamer is niet langer handig. Hallo, Ik gebruik mijn droger alleen voor handdoeken en. Ik heb geen ervaring met wasdrogers. Wij doen enkel handdoeken, sokken, boxershorts en van die witte. Sorteer al je witte shirts, longsleeves, tanktops, singlets, (korte) boxershorts en slips en was deze met. Ons advies is de producten niet in de droger te doen. Bovendien gaan ze zo nu en dan in de droger.

Het maandblad Kassa onderwierp zes boxershorts van grote merken aan een test.

Boxershorts in de droger
Goedkoop hoeft geen duurkoop te zijn. Wassen Wassen dit kan gewoon op 40 en op 60. Wat doen jullie wel en niet in de droger ? Het kan zijn dat je de boxer te heet wast of in de droger doet. De droger is wat dat betreft dus overbodig, al mag je microfiber boxer er wel gewoon in.

Kleur afgeven doet microfiber niet – je rode boxer kan dus prima een. U kunt de boxer niet in de droger drogen maar wel gewoon met de rest van de. Hij was daarnaast vooral tevreden over het comfort van de Vinnie-G. Inmiddels zijn de boxershorts al vaak gewassen en stop ik ze ook altijd in de droger voor. Noshirt: Premium Invisible Underwear.

Mogen de noshirts en noshorts in de droger ? Trommeldrogen op normale temperatuur. De Muchachomalo boxershorts bevatten 95% katoen en 5% elastan. Bamboe boxershort 'dare to wear' grijsModieuze boxershort gemaakt van. Wij adviseren de Muchachomalo boxershorts niet in de droger te doen.

Hoog katoengehalte (95% katoen, 5% elasthaan); Anti-krimp, kan dus gewoon in de droger.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.