woensdag 21 juni 2017

Fohn diffuser

Met een föhn blaas je niet alleen je lokken droog maar creëer je ook een mooi gestylde look. Maak extra volume in je bos krullen met een diffuser en voor. Vergelijk 40 verschillende Föhn met volume diffuser op KIESKEURIG. De keuze voor een nieuwe fohn kan best een uitzoekwerk zijn. Diffusers voor fohns vind je bij Fohnshop. Een diffuser is een handig hulpstuk voor mensen met droog, pluizig haar. Föhns en diffusers voor de beste prijzen bij ons op Kapperskorting.

Fohn diffuser
Zoek jij een föhn waarbij je haar niet pluist of waarmee je jouw krullen in model kan. Buig je hoofd voorover en laat een gedeelte van je haar in de diffuser zakken. Beweging maakt de krul er niet mooier op. Akin Konizi (viervoudig winnaar van British Hairdresser of the Year) legt uit hoe je krullend haar kan. Waar moet je op letten bij de aankoop van je nieuwe föhn ? De diffuser is een must voor als je krullend haar mooi wil drogen of extra volume. Nu zit er een diffuser bij de fohn die ik heb aangeschaft. Toen ik jong was heeft iemand ooit mijn haar met een diffuser gefohnd, het resultaat. U kunt uw haar ook föhnen met een diffuser.

Fohn diffuser
Blokker heeft een ruime keuze aan Föhns. Op werkdagen voor 21:00 uur besteld, morgen in huis, of afhalen in meer dan 600 winkels. In dit filmpje laat Mascha zien hoe je een diffuser kan gebruiken. Dat is een speciaal opzetstuk voor je föhn. Let op: gebruik ook mousse voor een mooi effect!

De beste manier om dit te bereiken en mooie krullen te maken is door het gebruik van een diffuser op je föhn. De brede kop van de diffuser verdeelt de lucht van. Vraag: Ik zou willen weten hoe ik een diffuser op de juiste manier moet gebruiken. Ik kocht een nieuwe haardroger, met als hulpstuk een diffuser. Deze föhn is voorzien van coolshot en turbo functie. Je kunt zelf kiezen om een blaasmond of diffuser extra te gebruiken, voor een perfecte styling! De haardroger heeft een professionele AC- motor. De volumediffuser droogt je haar op een gezonde manier, vermindert pluisvorming en verhoogt het volume door.

Föhn je haar droog en zorg voor extra volume. CHI PRO Föhn Gebruik kortingscode: CHIONYX15 CHI PRO Föhn Dryer is een professionele föhn met een keramische heater die. CHI Digitale Touch Screen Haardroger is de eerste föhn die bediend kan worden door middel van een touch screen. Nee, je hebt verschillende föhns met een ander eindstuk, het gedeelte waar de diffuser geplaatst wordt, je hebt een rond stuk, of een afgeplat stuk.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.