zondag 25 juni 2017

Gezonde yoghurt pannenkoeken

Frisse yoghurt pannenkoekjes met rood fruit. Ik laat je zien hoe je heel makkelijk zelf gezonde eiwitpannenkoeken kunt maken. Ik maak deze pannenkoeken met Griekse yoghurt ! Door de Griekse yoghurt zijn de pannenkoekjes heerlijk fris van smaak en combinatie. Havermout pannenkoeken zonder melk met Griekse yoghurt.

Klinkt niet alleen gezond maar is ook gezond. En nu komt het leukste: deze pancakes zijn lekker! Beaufood - Foodblog met gezonde en lekkere recepten. Ontdek en bewaar ideeën over Yoghurt pannenkoeken op Pinterest.

Meer ideeën over Yoghurt pannenkoeken, Gezonde blueberry pannenkoeken en. Deze yoghurt pannenkoekjes met havermout zijn suikervrij en erg lekker! Tja, de hippe en gezonde Amerikanen lopen nou eenmaal voorop met dit. De pannenkoeken worden niet stevig genoeg om ze om te draaien. Ik geef je een recept voor gezonde eiwitrijke pannenkoeken met Griekse yoghurt. Een gezonde dikke pannenkoek zonder al teveel simpele koolhydraten en calorieen?

Probeer dan de Griekse yoghurt pannenkoek.

Gezonde yoghurt pannenkoeken
Gezonde ontbijtpannenkoeken met Griekse yoghurt en speltmeel is een goede en gezonde start van de dag. Deze gezonde pannenkoekjes met havermout en yoghurt smaken heerlijk bij het ontbijt, of als lunchgerecht. Ze zijn heerlijk zoet en smaken lekker sinnerig, terwijl dit dus gezonde pannenkoeken zijn. Met alleen een beetje kaneel zijn deze pannenkoeken met banaan al. Kan het bijvoorbeeld kwaad om een scheutje melk of iets van yoghurt er. Een goed en gezond alternatief voor flensjes, zijn deze supergezonde proteïne pannenkoekjes. Je maakt ze met havermout, eieren en banaan.

Deze pannenkoeken zijn super gezond, mager en vooral erg lekker. De gezonde pannenkoek, hij bestaat! Meng de yoghurt met de munt en serveer bij de courgettepannenkoek. Banaan havermout pannenkoekjes recept heerlijk gezond recept als ontbijt lunch of.

Als ik die wilde eten nam ik er standaard yoghurt of extra fruit bij. Toevallig heb ik gister allerlei soorten pannenkoeken gemaakt! Met een extra gezond beslag maak je deze kleine pannenkoeken met blauwe bessen en een topping van Griekse Yoghurt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.