vrijdag 30 juni 2017

Hoeveel krimpt een spijkerbroek in de lengte

Moet ik hem heet wassen of iets met de droger doen? Het is evenwel een gok op welke temperatuur hoeveel die zal krimpen. Nu is mijn vraag; kunnen broeken ook in de breedte krimpen of enkel in de lengte.

Hoeveel krimpt een spijkerbroek in de lengte
Antwoord: Dat kan, afhankelijk van het feit of je 100 % natuurlijke vezels kocht en of de jeans voorgewassen. Maar ligt wel aan de kwaliteit en hoeveel strech erin zit.

Broeken te groot, gewoon heel heet wassen een. Spijkerbroek + uitlopen en krimpen ? Ik heb sinds een jaartje een mooie Diesel- spijkerbroek, waar ik heel erg blij mee was. Jeans krimpen alleen in het begin in de lengte. En moet ie dan in de wasmachine (op hoeveel graden?) of in de droger.

Een spijkerbroek krimpenHow nl. Als je nieuwe spijkerbroek een maat te groot is, of als je oude spijkerbroek na veel dragen wijder is geworden, dan kun je het. Ik heb gisteren een spijkerbroek gekocht, het was de aller laatste en de maat. Je kan hooguit laten inkrimpen in de lengte (dus als je broekspijpen te lang zijn ofzo ), maar niet qua maat. Weten jullie dames ook hoeveel dat kost?

Raw denim zal altijd nog krimpen in de was omdat dit nu eenmaal een.

Hoeveel krimpt een spijkerbroek in de lengte
Geef je spijkerbroek de ideale pasvorm door hem te laten krimpen, maar wees. Zodra de spijkerbroek uit de droger is kan je zien hoeveel hij gekrompen is. Helaas kun je met zulk soort acties nooit bepalen hoeveel en waar dat ding krimpt :p.

Ik heb ooit een donkere spijkerbroek gekocht en gewassen. Krimpen kan hij alleen de 1e keer in de droger en alleen in de lengte (alle andere verhalen die je ooit daarover gehoord mocht hebben zijn dus ook fabeltjes). Heb je de broek toch te heet gewassen of te heet laten drogen, bedenk dan dat een spijkerbroek alleen de 1e keer krimpt (in de lengte ). Hoeveel katoen krimpt, is echter altijd een verrassing. Te groot: ook spijkerbroeken kun je laten krimpen. Maar pas op: je weet nooit van tevoren hoeveel hij gaat krimpen. Hoe komt het dat kleding krimpt in de was en wat kan je er aan doen?

PS Zo verslijt je spijkerbroek minder snel. Om te voorkomen dat je broek krimpt of lelijk wordt, kun je hem het beste.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.