zaterdag 24 juni 2017

Krimpt katoen altijd

Een veel gehoord nadeel is dat katoen krimpt. Fashionliefhebbers zijn zich altijd bewust van de mogelijkheid dat hun nieuwe katoenen kleding krimpt in de was. Als ik kleding naai van katoen of linnen, was ik de stof zelfs vóór.

Krimpt katoen altijd
Ik was kritische kleding altijd op 40 graden en stop ze niet in de droger.

Katoen krimpt altijd wel na een eerste was. Als je de trui heet gaat wassen wordt hij echt niet mooier van, dus pas hier mee op. Mijn kleren krimpen altijd, en soms ook veel.

Krimpt katoen altijd
Vooral mijn T-shirts en pulls krimpen. Ik heb gisteren een heel leuk truitje gekocht.

Hij past precies, maar het is van 100 % katoen dus ik ben bang dat het gaat krimpen in de was en. Krimpt kleding ook in de breedte of enkel de lengte? Niettemin katoen krimpt idd altijd, lees het etiket altijd zorgvuldig. Heb je een T-shirt gekocht voor een speciale gelegenheid, maar is het toch te groot?

Kleding kopen is niet altijd even makkelijk. T-shirts van katoen kun je het beste een maatje te groot kopen. Sokken zijn vaak ook van katoen gemaakt, wat betekent dat ook deze vlug krimpen.

Krimpt katoen altijd
Kijk altijd goed naar de waslabels in je eigen kleding, want elk kledingstuk is. En spijkerbroeken die uit de was komen zitten altijd strakker en als je ze dan draagt rekken ze weer wat. Veel t-shirts worden gemaakt van katoen. Katoenen t-shirts hebben veel voordelen, maar ook één nadeel: ze krimpen snel tijdens het wassen. Dit komt omdat katoen een natuurlijk product is en altijd een.

Wil je weten hoe Girav er voor zorgt dat de krimp op T-shirts minimaal is? Het jurkje is trouwens van 100% katoen, dus dat maakt het nog lastiger. Maar het probleem met kleding te laten krimpen is ook dat het zijn. Als je dan bedenkt dat katoen een natuurproduct is dan kun je je. Tenslotte: houdt altijd rekening met wat krimp en denk daarom eens na over. Volg bij het wassen van viscose altijd de instructies op het waslabel. Het wordt gewonnen uit hout, stro en katoen. Na heet wassen of drogen krimpt katoen terug naar zijn oorspronkelijke.

Bij handwas geldt altijd het volgende: vooral kleding met contrasterende kleuren. Belangrijkste eigenschappen: Sterk en slijtvast.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.