woensdag 21 juni 2017

Washok inspiratie

Praktische indeling voor de wasmachine. De wasmachine (en droger) iedereen heeft er bijna wel één of een combinatie van deze. Handige opbergoplosingen en ideeën voor je wasruimte.

Washok inspiratie
Pas je al deze tips toe, dan kun je een benauwd, krap washok met veel teveel. Badkamer met inloopdouche: 8 voorbeelden ter inspiratie. In dit Ideabook laten we zien dat een wasruimte naast praktisch er ook nog mooi uit kan zien.

Laat je inspireren door deze 12 voorbeelden!

Washok inspiratie
Over de inrichting van je washok denk je minder na dan je woonkamer. Op zoek naar inspiratie voor het inrichten van een washok ? Klik hier en bekijk de mooiste inspiratie voorbeelden! De ideale wasruimte: hoe ziet die eruit?

Deze zeven voorbeelden laten zien hoe je een wasruimte inricht en hoe de was doen leuk wordt! Je ontkomt er bijna niet aan om een wasmachine in je huis te hebben. Inspiratie voor het inrichten van je wasruimte. Het inrichten van de zolderruimte als washok. Want hoeveel mensen hebben er nou daadwerkelijk een apart washok ?

Washok inspiratie
Washok inspiratie voor grote en kleine ruimtes. Kies voor een waskast, wastas of een kastombouw om een mooi washok te maken. Deze wasmachine past precies in dit hoekje in de badkamer.

Daarboven hangen jaloezieën zodat de ruimte boven de wasmachine wordt. Bepaal het formaat van het washokmeubel en laat alle onderdelen op maat zagen. Verzameld door sandradagmara op Welke. Dat laten we zien in dit artikel met inspiratie en tips. Zoals een washok inrichten, een plek in huis waar je niet aan ontkomt. Wanneer je ruimte hebt in huis waar je een washok kunt maken kun je deze super gaaf inrichten. Zoek de geschikte wasmanden voor jouw wasruimte. Op mijn pinterestpagina vind je genoeg inspiratie.

Een washok is meestal een ruimte in huis waar de minste aandacht aan besteed wordt. Kan je wel wat hulp gebruiken bij de herinrichting van je washok ? Onze èggo- raadgevers staan voor je klaar! Hieronder een kleine greep uit mijn portfolio. Van een totaalplan, een 3-D ontwerp van een inloopkast, inrichting met een mix van bestaande en nieuwe.

HomeInterieurInterieurtips & adviesTips om een washok in te richten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.