zondag 25 juni 2017

Wasmachine draait niet

Heb jij problemen met een niet draaiende wasmachine trommel? Het kan zijn dat uw wasmachine niet meer draait, dit is vervelend. De kans bestaat dat er iets mis is met de elektra of de aandrijving van uw.

Wasmachine draait niet
Wasmachine centrifugeert niet : 5 oorzaken én oplossingen. Centrifugeren is een proces waarbij de trommel van de wasmachine heel snel ronddraait.

Tot gisteren naar volle tevredenheid. Helaas draait de trommel niet meer.

Wasmachine draait niet
Hoe maak je een wasmachine die draait niet of centrifugaat repareren. Repareer uw wasmachine zelf met tips van echte monteurs.

Reparatie en onderhoud tips voor uw wasmachine. Als de trommel van de wasmachine niet draait, is het vaak gemakkelijk. Hierna bleek de wasmachine het niet meer te doen. De band zit er nog gewoon goed op en met de hand draait de trommel wel. Dit weekend gaf mijn Siemens wasmachine er de brui aan. Alles deed het behalve centrifugeren en gewoon tijdens het wassen draaien van de. Alles werkt volgens mij behalve de trommel draait niet.

Wasmachine draait niet
Koolborstels vervangen wasmachine draait nog. Althans de trommel wil ineens niet meer draaien. Mijn Beko wasmachine van een jaar oud doet raar. Dan is iig je aandrijfriem niet geknapt want dan draait de trommel helemaal niet meer. In vrijwel alle gevallen waarbij de wasmachine trommel niet meer draait, zijn de koolborstels versleten. Sinds vorige week draait de trommel van mijn wasmachine niet meer. De wasmachine staat aan, de trommel is gevuld, zelfs de deur is goed gesloten. Spring naar Water wordt niet afgepompt - Als de wasmachine wel draait maar het water niet afvoert, kan de afvoerslang geknikt of verstopt zijn.

Problemen met de wasmachine komen weleens voor, maar dat betekent niet dat. Het zou dus de motor kunnen zijn, of de aansturing van de. In dat geval moet het transportslot van de. Ik heb de centrifuge geprobeerd, maar de wasmachine draait dus niet.

Voor het repareren van wasmachine, wasdroger, vaatwasser, kooktoestel, koel- en vrieskast, magnetron, afzuigkap enz. Een regelmatig voorkomende storing is dat de trommel van de wasmachine niet meer draait. De oorzaak hiervan moet meestal gezocht worden in de. Nu stopte onlangs de trommel met draaien, ding heeft al die tijd op dezelfde plaats gestaan, dus kabelbreukjes etc lijken mij vreemd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.