vrijdag 21 juli 2017

Broek innemen kosten

Innemen of wijder maken van de zijkant, v. Ik heb net weer flink wat broeken gekocht in Amsterdam, maar die. Dames, blouse, blouse zijnaden innemen, € 9.

Broek innemen kosten
Nieuwe zakken (p. st.) incl stof, €7. Spijkerbroek inkorten (origineel zoom), €8. Is het normaal dat ze 10 euro vragen voor het inkorten van een (nette) broek ? Broek inkorten met stootband, € 8,00.

Broek innemen kosten
Pantalon broekspijpen en van kruis innemen, €, 11. Broekspijpen smaller onder met zoom. Bij spoed worden “geen” extra kosten in rekening gebracht. Omdat uw vrije tijd een schoon goed is. Lengte korter met stootband, € 9,00. Broekplooi, opvouwen overhemd, overhemd op mouwplank, € 0,35. Voor spoedopdrachten berekenen wij extra kosten, vanaf, 3,50. Als je weer eens een broek vindt die te lang voor je is, maar verder helemaal perfect zit, koop hem dan gewoon!

Zijnaden innemen met versierstiksel v.

Broek innemen kosten
Dit varieert van broeken korter, nieuwe rits en innemen tot het op maat maken van uw trouwjurk of leren jas. Inkorten, verlengen, uitleggen of innemen, we vermaken uw kledingstuk volgens uw. Wij kunnen naast het innemen van broeken uiteraard ook andere reparaties verrichten. Of het nu is voor het inzetten van een rits, het passend maken van een broek, knopen aanzetten. Genoemde prijzen, zijn vanaf prijzen.

Mijn laatste twee broeken hebben me 12 euro per broek gekost. BTW en zijn gebaseerd op uurloon en materiaal kosten. Ik moet met een riem de broeken aansnoeren, wat met een trui nog wel kan maar straks met. Je kunt ze behalve verkopen ook laten innemen.

Ook je nieuw gekochte kleding maken we pas, of het nou gaat om een broek, rok, jas of jurk korter te laten maken. Over de kosten hoef je je geen zorgen te maken, een broek korter maken. Geef uw kleding een tweede kans en bespaar op uw kosten, neem contact op en. Korter maken originele zoom, € 12,00. BAND VERLAGEN NORMALE BROEK € 30,00. Uiteraard wordt het bedrag doorberekend bij de maakkosten.

Uw broek of pantalon korter maken, innemen of vermaken doen wij snel en. Benieuwd wat de kosten zijn van het inkorten van een broek of pantalon? Zo kun je verschillende maten in het jasje en de broek kiezen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.