donderdag 20 juli 2017

Groentechips maken frituur

Eten heeft te maken met identiteit, met wie je bent of wie je wilt zijn. Verhit de olie in een frituurpan of wok tot 175 graden. Verwarm ondertussen zonnebloemolie in de frituurpan tot 170 graden.

Groentechips maken frituur
Groentechips uit de oven maken gaat ook prima. Je kan de groente natuurlijk ook frituren, ze zijn dan een stuk knapperiger, maar minder.

Je kan niet alleen van groente chips maken, maar ook van fruit. Chips van komkommer wordt bitter, ontdekt Thijssen.

Groentechips maken frituur
Gebruik liever olijfolie of als je het echt heel heet wilt maken. Vroeger kon je mij wakker maken voor een bakje (of zakje!) paprika. Frituur de plakjes groente in kleine porties gaar en knapperig. Misschien niet eens omdat je honger. Tag bovendien je maatje voor wie jij deze groentechips gaat maken als je wint J. Hallo Janneke, heerlijk vind ik ze, de groentechips ! Om deze chips te maken heb je zoete aardappel, bieten, wortel, pastinaak of boerenkool nodig. Niet in de frituur, maar uit de oven of magnetron, een slanke snack!

Van deze groenten kun je heerlijke groentechips maken : Rode bieten. Als je van chips houdt, is groentechips ook eens lekker om te proberen. Voeg de bietenplakjes toe en frituur tot de chips krokant is. Doe de groentechips in een kom, voeg olie en kruiden toe en schud goed om. Zelf bietenchips maken uit de oven, een verantwoorde en super lekkere chips! Maak je eigen groentechips thuis, leuk op een vrije middag. Daarbij frituur je de chips niet, maar bak je de bietenchips in de oven.

Gelukkig kan je ook een gezonde variant maken, courgette chips! Daarmee kun je wel gezonde chips maken, kortom! Dit gebeurt met speciale vacuĆ¼m frituren. Ik kocht weleens kant-en-klare groentechips, maar ik vind deze toch wat muffig smaken.

Leuker en lekkerder is om zelf chips te maken. Het is echt waar: de Airfryer is een superhandig ding als je doordeweeks ook ovengerechtjes wilt maken of een snel frituurhapje. Je kunt deze chips van rode bietjes ook frituren. Geef je groentechips een hartige bite door er parmezaankoekjes bij te. En dan met name door de combinatie van olie, frituren, zout en aardappel. Door groentechips te maken in plaats van aardappelchips, maak je. Er zijn twee manieren om bietenchips te maken : met de frituur of in de oven.

Je maakt al deze groentechips op dezelfde manier. Tipje: Voor de groentechips zou je bijvoorbeeld ook snijbonen of. Chipsmaker - zelf chips maken - gezonde snack - groentechips - magnetron bestendig - DisQounts Je bent op zoek naar een gezonde snack en wil weleens. Uiteraard kun je pastinaakchips ook gewoon maken in de frituur.

Onlangs groentechips uit de supermarkt gekocht en ik bedacht: dit wil ik zelf.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.