vrijdag 21 juli 2017

Kleding heeft afgegeven op andere kleding

Je schrikt misschien als je ziet dat een gekleurd kledingstuk afgegeven heeft op een ander kledingstuk. En nu kwam ik er net achter dat het ook perfect werkt op kleding waar een ander kledingstuk op afgegeven heeft in de was! Het gaat hier volgens mij niet om de kleurstof in de nieuwe kleding te houden maar de vlekken van het afgeven verwijderen.

Kleding heeft afgegeven op andere kleding
Textiel kan kleurstof afgeven tijdens het wassen. Was nieuwe kledingstukken of ander textiel altijd minimaal één keer apart, dus zonder. Die andere wist ik het al van en doe ik dus alleen bij echt zwarte.

Nee egfa wit alleen gebruiken op witte kledingstukken. Je kunt controleren of een rood shirt gaat afgeven in de was. Dat het H&M is heeft er weinig mee te maken denk ik, kleding daarvan gaat meestal jaren. Nieuwe kleding in azijn voor kleurbescherming?

Maar dan nog mag het niet afgeven, misschien teruggaan naar de winkel met. Maar nu geeft de klant aan dat er ook andere kleding verkleurd is en wil. Resultaat vlekken (verkleuringen) in mijn vest. Kleuren lopen uit en de kleurresten hechten zich aan het andere wasgoed. Daardoor ziet uw kleding er na het ontkleuren weer uit als voorheen. Het blijkt dat Pall Mall labels heeft gebruikt die afgeven bij het wassen.

Kleding heeft afgegeven op andere kleding
Alle andere kleding in de was is verkleurd (gele vlekken). Daar gaat ook om textielverf, namelijk van andere kledingstukken in je was. Roze vlekken in kleding kunnen verschillende oorzaken hebben. Dit kan komen doordat het T-shirt gaat afgeven omdat het shirt nog nooit is gewassen. Heeft je babay een beetje gemorst op een slabbetje dan kan dit dus mogelijk de. Ik denk dat er een natte jas op heeft gelegen en dat die nu heeft afgegeven. En meer specifiek, hoe krijg je vlekken uit witte kleding ? Want een vlek verwijderen uit een katoenen shirt heeft een andere behandeling.

Die vlekken van het ijs zijn er uit, maar het rood heeft afgegeven aan het gele. Heeft tegenwoordig ook een andere naam maar wolwit staat ook nog op de. Wanneer uw kleding onherstelbare naden heeft of losse knopen bevat die. Hierdoor wordt minder warmte in huis afgegeven, waardoor de radiators. Is je witte was verkleurd: doe het nog natte kledingsstuk terug in de wasmachine.

Heeft uw witte kleding een vergeelde kleur en is deze niet meer stralend wit. Doe een steradent (of ander merk) tablet bovenop de was, in het wasmachine. Maar de trui zelf heeft nooit op de kraag afgegeven, die bleef gewoon mooi wit. Als het de trui zelf niet is die afgeeft is het mogelijk wel een ander.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.