donderdag 13 juli 2017

Opknap boerderij te koop friesland

Bekijk alle woonboerderijen te koop in Provincie Friesland op funda. TE KOOP AANGEBODEN NAMENS OPDRACHTGEVER In de nabijheid van het natuurgebied het Fochteloerveen staat deze vrijstaande voormalige boerderij. Deze prachtige, grotendeels gerenoveerde (en onderhoudsarme) woonboerderij met boomgaard staat.

Opknap boerderij te koop friesland
Bekijk het overzicht van te koop staande woonboerderijen van Agri Vastgoed, dé agrarisch makelaar in Friesland ! Elke dag nieuwe woonboerderijen te koop in provincie Friesland.

Huizen, Friesland, kopen en verkopen tegen een aantrekkelijke prijs op Marktplaats. Prachtig verbouwde woonboerderij voor een zeer scherpe vraagprijs. Van luxe woning en landgoed tot villa, landhuis, bungalow en boerderij. Blader op uw gemak door ons online aanbod en koop binnenkort wellicht een.

Info over boerderij te koop in friesland. Keizer Vastgoed is de makelaar uit Sint Annaparochie, Friesland met diverse landelijke woningen te koop en te huur! Over Schep Landelijk wonen Wonen op de boerderij. In Drenthe staan momenteel 16 woningen onder de 70. Woonboerderij te koop, Jan Oldenburgerstraat 35, Nieuwe Pekela. Lijkt een vrijstaande opknapwoning in Veendam je wel wat, maar. Ook benieuwd welke koopwoningen je voor weinig op de kop kunt tikken in Friesland ? Authentieke woonboerderij met bijgebouwen, aantrekkelijk gelegen in het buitengebied nabij de.

Of er veel woningen te koop staan is ook het probleem niet. Maar Drente, Friesland en Groningen zijn er ook wel te koop hoor. In oude Pekela zijn er maar 25 onder de 100. Altijd al aan het water willen wonen? Opknap woning in Friesland ; Te Koop Meerdere boerderijen buitengebied. Wij hebben een een boerderij te koop net over de grens in Duitsland. Tweedehands, Nieuw of Dienst, te koop gevraagd en aangeboden in de. Op park Het Hooge Holt te Gramsbergen te koop compleet gerenoveerde woning.

Gezellig en sfeervol houten chalet te koop op Camping de Rietschoof te Aalst. Camping het Hopin Wijckel, Friesland gelegen bij het Slotermeer, watersport mogelijkheden en varen vanaf de.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.